Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ennek mi az értelme? Tegnap...

Ennek mi az értelme? Tegnap voltunk a védőnőnél behivatott hogy a gyerekorvos megnézze a kicsikéimet.

Figyelt kérdés
(nem ő a mi gyerekorvosunk, nem hozzá járunk ha vmi van), picit náthásak erre azt mondta hogy adjak nekik Nurofen szirupot nem ha nem lázasak vagy nem fáj semmijük! De akkor meg minek? Hátha biztos beleesnek még jobban ebben a nyavalyába. Ti mit tennétek a helyemben? Köszi.
2011. okt. 20. 13:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ja, most látom, hogy ez már régi kérdés. Akkor már biztos túl vagytok rajta. Szóval inkább csak jó egészséget kívánok!
2012. jan. 21. 21:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen már túl vagyunk:))De én örültem hogy foglalkoztál a problémámmal!!:)Viszont nem térek napirendre afelett amit írtál hogy valaki 3 hónapig gyógyszerezte a gyerekét!!!Hát nem gondolkozott???:((
2012. jan. 22. 11:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Az úgy történt, hogy az orvos javasolta neki valami kisebb panaszra, pl fogzás, torokfájás, ilyesmi. De a doki nem mondta, hogy csak addig adja, amíg a panaszok fennálnak, vagy 3 napig max. Ezért az anyuka adta folyamatosan, mert rájött, hogy "milyen jót tesz a gyereknek", nem nyűgös, jól alszik, stb. Orvoshoz sem fordult többször, mert nem volt panasz. És ez olyan családban, ahol több generáció él együtt, de nem romák voltak. Azt hiszem a nagypapának tűnt fel a gyerek bágyadtsága, de addigra már késő volt.
2012. jan. 23. 10:10
 14/14 A kérdező kommentje:
Jól értelmeztem hogy meghalt a kicsi???hát basszus hogy nem olvasta azt a fránya betegtájékoztatót,meg amíg nem olvastam a válaszod én is pont azt mondta a férjemnek hogy tuti örült hogy nincs gond a gyerekével:(
2012. jan. 25. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!