Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszere babátok meddig kelt...

Tápszere babátok meddig kelt fel éjszaka enni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 09:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

11 hós és kel hajnalban enni. (180 ml tápszer)

2009. máj. 3. 09:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én kislányom 7 hónapos, most újra kel egyszer enni 3-kor 200 ml-t. Kb. 1 hónapig bírta kajálás nélkül, de iszonyat éjszakáink voltak, most újra eszik és így jól alszunk :)

2009. máj. 3. 09:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
6. héttől kezdve átaludta az éjszakát.Most 7 hónapos, 1 hónapja újra kel mondjuk nem hamizni hanem mert jön a foga.
2009. máj. 3. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:

3 hós koráig kelt enni, aztán 5 hós koráig átaludta az éjszakát. Örültem is neki, de úgy látszik, h korán!

5 hós korában elkezdett jönni a foga, azóta 1-2 alkalommal kel éjjel.

Most 6 hónapos múlt.

2009. máj. 3. 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezek szerint ez teljesen változó.Az én babám 3 hónapos kora óta átaludja az éjszakát,mondjuk akkor még korábban kelt mint most.Most 10 hós 9-től fél 7ig alszik,amikor a fogai jöttek akkor is aludt végig,szuri után volt 1-2 napig éjszakai nyűgösség.
2009. máj. 3. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:
4 hetes kora óta átalussza az éjszakát
2009. máj. 3. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:

4 és 5 hós kora között végigaludta az éjszakát, akkoriban tértünk át teljesen a tápra.

Azóta hajnal 3 -kor menetrendszerűen kel enni ( kb 200-240 ml-t eszik ilyenkor), bár most három éjszak is kihagyta a hajnali hamit, úgyhogy kezdünk reménykedni, hogy átáll :)

2009. máj. 3. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!