A doktornő szerint kétszer kell főzeléket kapjon 1 nap a babám! Probléma ha uzsira nem azt kap?
Nekem 8 hónapos volt a fiam amikor ezt mondta az orvos.
Azóta ebédre és vacsorára kap "főzeléket".
Nem az a lényeg, hogy habarásos valami szutymazt kapjon, hanem, hogy legyen benne HUSIKA. Kétszer egy nap!
Adhatsz neki levest is! Sok zöldséggel és husival!
10 hós baba anyukája
Ezt úgy érti sztem egyrészt h a főzelék nem rántásos habarásos vagy épp hogy csak van benne, hanem mindenféle idény zöldséggel sokfélét bevigyünk a babának.
Azért szokták a 2x főzeléket mondani 1 éves kor körül, mert addigra ált. a délutáni uzsi meg az esti tápszer-tej-vagy szopi már nem elég a babának. Így estére vacsorára (de ez inkább olyan 6 körül van bár családi napirend függő is) kap egy "főétkezést " még.
És akkor fürdés után lefekvés előtt akinél avn ilyen még szopizik egyet elalvás előtt, vagy iszik tápit, kakaót valamit.
De itt van ellenpéldának a fiam aki 18 hós, és estére nem eszik főételt már, uzsizik olyan 4-5 körül és 7kor pedig benyomja a 2,5-3 dl tápit majd szunya.
Ha beleerőltetném a vacsit(amit nem teszek:))akkor vagy kihányja:( vagy nem eszik meg a tápiból semennyit se (és akkor meg tejterméket nem eszik eleget).
Úgyhogy sztem igy értik a 2 főzit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!