Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A doktornő szerint kétszer...

A doktornő szerint kétszer kell főzeléket kapjon 1 nap a babám! Probléma ha uzsira nem azt kap?

Figyelt kérdés
Sokakat hallottam,hogy nem kell ennyire eltelíteni a gyereket.Most akkor hogy is van ez?Eleinte adtam 2-szer.(most 1 éves)
2009. máj. 3. 08:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez hülyeség. biztos 2x egy hétent akart mondani. a fözelék amúgy sem a legegészségesebb étel, mert a rántás, habaas, zsír, és meddigre péppé fö a zöldség mar sokminden nem marad benne.
2009. máj. 3. 08:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem 8 hónapos volt a fiam amikor ezt mondta az orvos.

Azóta ebédre és vacsorára kap "főzeléket".

Nem az a lényeg, hogy habarásos valami szutymazt kapjon, hanem, hogy legyen benne HUSIKA. Kétszer egy nap!

Adhatsz neki levest is! Sok zöldséggel és husival!

10 hós baba anyukája

2009. máj. 3. 08:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt úgy érti sztem egyrészt h a főzelék nem rántásos habarásos vagy épp hogy csak van benne, hanem mindenféle idény zöldséggel sokfélét bevigyünk a babának.

Azért szokták a 2x főzeléket mondani 1 éves kor körül, mert addigra ált. a délutáni uzsi meg az esti tápszer-tej-vagy szopi már nem elég a babának. Így estére vacsorára (de ez inkább olyan 6 körül van bár családi napirend függő is) kap egy "főétkezést " még.

És akkor fürdés után lefekvés előtt akinél avn ilyen még szopizik egyet elalvás előtt, vagy iszik tápit, kakaót valamit.

De itt van ellenpéldának a fiam aki 18 hós, és estére nem eszik főételt már, uzsizik olyan 4-5 körül és 7kor pedig benyomja a 2,5-3 dl tápit majd szunya.

Ha beleerőltetném a vacsit(amit nem teszek:))akkor vagy kihányja:( vagy nem eszik meg a tápiból semennyit se (és akkor meg tejterméket nem eszik eleget).

Úgyhogy sztem igy értik a 2 főzit.

2009. máj. 3. 09:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekünk is javasolta a védőnő ugyanezt már 8 hótól,néha be is tartottam.Vacsira azt szokott kapni valamikor.
2009. máj. 3. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!