Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » MIlyen fajtájú, márkájú...

MIlyen fajtájú, márkájú bébikompot érdemes venni? Annyi féle van, de nem tudom melyiket vegyem meg.

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

most valoszinuleg majd egy csomo lebeszélo választ fogsz kapni, hogy egyáltalán ne is vegyél...Nyilván tisztában vagy a hátrányaival, és így dontottél mellette és a legjobbat szeretnéd. En is így voltam, végul tényleg csak keveset használtuk, max. 1 honapot.

szerintem olyat vegyél, amiben van biztonsági lassíto. a miénknek csak 4 kereke volt, meg voltam vele elégedve (Cam). de ismerosoknél probáltuk a "sokkerekest" - az porgott mindenhova, irányíthatatlan és nagyon gyors volt.

2009. máj. 2. 21:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Sokat segítettél. Akkor csak a 4 kerekeseket nézem, pedig azt hittem, hogy az a jó, ha jó sok kereke van. Igen, jártam már úgy, hogy megkérdeztem valamit és lebeszélő választ kaptam.
2009. máj. 2. 21:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nem véletlenül mondják sokan,hogy ne vegyél bébikompot.Én a saját szememmel látom hogy a lányom aki nem használt kompot és az unokatesója aki használt mekkora fejlődési eltérés van.Sajnos nem tanulnak meg járni a saját erejükből és ez vezet oda hogy amikor kiveszed a kompból akkor billegnek meg dülöngélnek.Szerintem hagyd hogy a saját maga ütemében fejlődjön és mozogjon.
2009. máj. 3. 04:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Felesleges két külön gyereket összehasonlítani, mert alapból is lehet, hogy máshogy fejlődnek. Napi fél óra bébikomp nem okoz ekkora eltérést. Amúgy nekünk sokkerekes van, fiam imádja. Száguldozik a lakásban vele. Ami szerintem fontos, hogy a kompon ne legyen sok zenélő játék, mert csak eltereli a figyelmét. Jó vásárlást.
2009. máj. 3. 07:11
 5/9 anonim ***** válasza:
A bébikomp régen gyógyeszköz volt. Késöbb lett csak "játékszer". (Nem tudom pontosan, mire használták. Talán valamilyen csípőproblémára..)
2009. máj. 3. 07:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Azoknak kell ilyen bébikomp, akik másfél-két évesek és még nem tudnak járni.

Meg a lusta anyukáknak akik beteszik a gyereket és láss csodát elvan!

2009. máj. 3. 09:00
 7/9 anonim ***** válasza:
2009. máj. 3. 09:20
 8/9 anonim ***** válasza:
hosszútávon és túlzásba véve biztos ártalmas, nem is vitatom. En akkor tettem bele a fiamat, mikor már maga fel tudott állni, és akkor is néhányszor naponta 10 percre. Mikor már lépegetett bútorok mellett, nem használtuk tovább, hogy ugy szokja meg. elég hamar elindult, de nem lábjjhegyezik. szerintem mindenkinek a saját dontése.
2009. máj. 3. 10:25
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. A nővéremék 2 barátuknál is voltak babalátogatóba és elmesélte képzeljem el, az egyik helyen a kisfiúnak volt bébikompja és hamar meg is tanult járni, a másik helyen meg a kislány akinek nem volt még most sem jár.

Szóval szerintem nem függ össze a bébikomppal, hogy mikor és hogyan tanul meg a gyerkőc járni, az már egy másik téma, hogy egészségtelennek mondják.

2009. máj. 4. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!