Szerintetek is az orvosnak lehet igaza? Bővebben lent.
A kislányom egy vidám, mosolygós, néha nyűgös kisbaba. A dokinéni volt itt tegnap és azt mondta, hogy ha olyan keveset hízik, mint az elmúlt 2 hétben, akkor hozzá kell pótolni. Teszem hozzá, igény szerint van etetve, amikor és amennyit kér. Az elmúlt 2 hétben csak 270 gr-ot hízott, az azt megelőzőben 370-et, tegnap előtt este volt 6110 gr. De azt a doktornő nem veszi figyelembe, hogy az első hónapban hízott majd' másfél kilót, akkor azt mondták a védőnővel egyetemben, merthogy akár óránként, 1,5 óránként evett, hogy hát ezt ki kéne húzni 2, de inkább 3 órára, merthogy sokat hízott.. Most, amikor ez megvan, és saját maga alakította így, akkor meg nem jó... :-( Belémvágta az ideget ezzel a szövegével a doktornő.. Azt is mondta, mert hogy rákérdeztem, hogy a gyerekek olyan 6 hónapra dupláznak(?), de a jól evő gyerekek inkább 4 hónapra..Amúgy 3690-el született és 3480-al jöttünk haza. Kis combos, hurkás a kiscsaj! :-) Ja és azt lefelejtettem, hogy nov. 3-én lesz csak 3 hónapos!
Szerintetek? Eddig kedveltem a dokinőt meg normálisnak tartottam, de most... :-((
Köszi a válaszokat!
Nálunk is hatalmas volt a gyarapodás az első hetekben, fél kilókat hízott. 2,5 hós korára duplázott. Aztán amikor 3 hónapos kora körül lassított a fiam, hasonlóan reagált a gyerekorvos, mint nálatok.
Én meg kiszámoltam neki, mekkora lenne fél éves korára, ha hasonló ütemben hízna. 15 kg jött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!