Hogyan telik egy nap másfél éves babátokkal?
Sokat jártok közösségbe, játszótérre?
Nálunk vidéken alig van játszótér, így zömmel az udvaron játszunk. Sajnos nincs a környéken hasonló korú baba, így kicsit sajnálom őt.
Van még valaki így rajtam kívül?
Mi is úgy vagyunk ahogy Te.
Nálunk a faluban még nincs játszótér(de rövidesen lesz állítólag) ,így mi is csak kint az udvaron játszunk mikor az idő megengedi. Bár mostanában egyre kevesebbet :(
Egy korabeli kissrác van a faluban,de vele is csak ritkán járunk össze,viszont minden nap leviszem a boltba, ott találkozik emberekkel, de olyan szégyenlős, állandóan bújik hozzám. Nem tudom ez elmúlik-e valamikor.
A lakásban viszont szeret, mindig el tudja magát foglalni valamivel. Tv-t néz, taxizik,könyvet lapozgatunk, építünk, fogócskázunk...
Szóval nem vagy egyedül. :)
16 hónapos kislány anyucija
szerintem az ő korukban még nem olyan nagy tragédia,ha keveset vannak gyerektársaságban.
Nekem másfél éves a kisfiam, délelőtt sétálunk egy nagyot, beugrunk a nagypapához, bevásárolunk stb. Utána dél körül érünk haza, ebéd, alvás, és délután már nem megyünk sehova, mert egy hónap múlva szülök, nincs erőm:)
A környékünkön két játszótér van, nagyon ritkán megyünk, más gyerekkel olyankor sem találkozunk.
Itt 2,5 évesen mehetnek a gyerekek oviba, szerintem addig nem baj, ha csak havonta egyszer találkozunk a kis barátjával.
Az én kisfiam is másfél éves és annak ellenére hogy sokat vagyunk játszótéren annyira nem foglalkoznak egymással a gyerekek. Mindenki eljátszik magában. Viszont ha olyan játszótérre viszem ahol nagyobb gyerekek vannak, akkor biztos talál játszótársat. Szóval az ovis dolog az jó ötlet lehet, ahogy mások is írták. Imádja megfigyelni a többi gyereket, meg utánozni. De csak és kizárólag a nagyobb gyerekekkel foglalkozik, a kicsik nem pálya. Szóval ha kicsit idősebb akár 4-6 éves gyerek van a közelben és azzal járnátok össze, szerintem az is szuper lenne a fiadnak.
Az hogy bújós, meg szégyenlős... ja az enyém is ilyen kb fél órát aztán mint a veszedelem. Valószínű a te fiad is olyan típus akinek "be kell melegedni":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!