Járt már más is úgy hogy nem volt lelkiismeretfurdalása, ha nem vele volt a picur?
Figyelt kérdés
Néhányszor már apával hagytam a kicsit(5 hetes múlt)1-2 órára, ma viszont az a terv hogy én alszom külön s ő a picivel(férjem)hogy én tudjak pihenni.Végülis az jó lesz nekem is neki is(én kipihent leszek kicsikém meg kap egy pihent anyucit, de nem fura ez egy picit és nem hiányzom majd neki?egyébként nem szopizik, tápszeres2009. máj. 2. 16:49
11/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen, azt hittem mindenki le fog majd hurrogni, de nem. nagyon rendesek vagytok
2009. máj. 2. 17:27
12/14 anonim válasza:
Ez azért kivétel és még jöhetnek rosszmájú vehemens anyukák XD
Nincs ebben semmi baj,teljesen igaza van annak aki azt írta,hogy az apa is teljes értekű szülő.Lehet,hogy ő dolgozik,napi 8-12 órát,de attól még övé az a gyerek és legalább akkor törődjön vele,ha otthon van,vagy úgy jár,mint az én apám:S
Neked is pihenned kell,használj ki mindne lehetőséget,mert még 18 évig nevelned kell:D
13/14 anonim válasza:
Bocs, hogy offolok, de: Jó pihenést!
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, megvolt a pihenés, máris más ember vagyok!:-)
Amúgy fél 3-ig nem aludt el, egyszer átmentem mert nagyon durva volt, de aztán hagytam hadd bontakozzanak ki.Mivel a férjem mindent végigzongorázott, csak az maradt hogy mégis a gyerek megérezte hogy nem vagyok ott...Ezt már reggel találtuk ki.
Mindenkinek minden jót!
2009. máj. 3. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!