Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Járt már más is úgy hogy nem...

Járt már más is úgy hogy nem volt lelkiismeretfurdalása, ha nem vele volt a picur?

Figyelt kérdés
Néhányszor már apával hagytam a kicsit(5 hetes múlt)1-2 órára, ma viszont az a terv hogy én alszom külön s ő a picivel(férjem)hogy én tudjak pihenni.Végülis az jó lesz nekem is neki is(én kipihent leszek kicsikém meg kap egy pihent anyucit, de nem fura ez egy picit és nem hiányzom majd neki?egyébként nem szopizik, tápszeres
2009. máj. 2. 16:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

szia!

szerintem az apukájánál is nagyon jó helyen lesz:)

én is szoktam 1-2 órára vele hagyni és tökéletesen ellátja a kislányunkat.éjjel majd ha nem bírod, less be az ajtón:)

2009. máj. 2. 16:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha tápszeres, meg tudod könnyen csinálni, próbálnám pl. én, akinek 4 és fél hónapos babája csak anyatejen él, és éjjel is felébred még:-) Ha a párod vállalja, jó pihenést!
2009. máj. 2. 16:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon rossz alvó voltam világéletembe, nekem ahhoz nyugi kell meg csönd meg ilyesmi:)

az én fiam anyatejes volt és az első hónapot nem sírom vissza, nagyon nem Örültem volna ha valaki átveszi egy kicsit helyettem és én aludhatok legalább egyet:)

De ő csak rajtam akart "lógni" ez persze érthető:) de ne legyen lelkifurid, hogy kicsit pihensz, pláne ha ilyen rendes a férjed!

Legalább újult erővel, kisimultan tudsz tovább babázni :)

Én csak túléltem minden egyes napot, nem is nagyon emlékszem semmi másra abból az időszakból amig nem kezdett el 5 hónaposan rendesen aludni:)

2009. máj. 2. 17:01
 4/14 anonim ***** válasza:
az utolsó vagyok . a nagyon nem után egy PONT lett volna, de eltünt...bocsi
2009. máj. 2. 17:02
 5/14 A kérdező kommentje:

Akkor nem lesz gond szerintetek?

Másodiknak,örülj azért mert szoptathatsz, én is kívánnám magunknak ezt a köteléket, de sajnos így alakult.(persze ez nem bántás neked)

2009. máj. 2. 17:02
 6/14 anonim ***** válasza:
Második vagyok: szerintem nem lesz gond egyáltalán. Egy próbát megér a dolog.
2009. máj. 2. 17:04
 7/14 A kérdező kommentje:
Ja meg gondolom más is a terhesség végén rosszul aludt, de én különösen, 2 hónappal szülés előtt toxémia és gyomorégés, aztán egy császár, koraszülés, 2 hét kórház rooming in szobában de baba nélkül(szobatársakkal és babáikkal)aztán 3 hete itthon és lemerülőfélben és csakis ezért kívánnám ezt, de félek a kövektől amiket majd szórnak néhányan rám...
2009. máj. 2. 17:05
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan!!! Milyen kövek? :) Nem kell ezt tudnia senkinek:) de amúgy sincsbenne semmi ciki. Mondhatod azt hogy ez azért van hogy apuka is minél inkább kötödjön a babához, nem akarod kizárni a dolgokból!:) És egyébként ez is jogos is lenne!:)

a harmadik

2009. máj. 2. 17:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan voltam,mint te koraszülés,baba nélkül a babás szobában,baba életveszélyben és 3 hétig az intenzíven,addig 3 óránkénti fejés még éjjel is,aztán amire hazajöhetett a fiam még 1,5 hónapig beteg is lettem magas lázzal.Hát át tudom érezni,hogy te is milyen kimerült lehetsz és ha van rá módod,akkor muszáj pihenned.11 hós baba anyuja.
2009. máj. 2. 17:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán ne legyen lelkiismeret furdalásod: az apja ugyanolyan teljes értékű szülő, mint te. Legalább is nálunk ez volt a kezdetektől a koncepció, h' mindent (értelemszerűen a szoptatáson kívül) apa is csinál (felkel éjjel hozzá, pelenkáz, etet cumisüvegből stb.)Nem is tudtam volna visszatartani, de nyilván eszembe sem jutott kisajátítani a gyereket. Az anyaság nem egyenlő a mártírsággal: ha kimerült vagy, és ilyen jó fej a férjed, akkor osszátok meg a terheket bátran. Jó pihenést kívánok!
2009. máj. 2. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!