15 hónapos lányomon 2 hete csalánkiütés jött ki. Azt moondta a gyerekorvos, hogy a melegtöl. Nem alszik csak bodyban meg hálózsákban, mégis reggelre vannak pöttyök a lábán. Ez tényleg a melegtöl lenne?
A szobában ahol alszunk 21 fok van.Attól félek,ha csak pizsiben hagyom zsák nélkül fázni fog,mert mindég kitakaródzik.
Tegnap voltunk oltáson.A gyerekorvosunk azt mondta,hogy ne fürdessem minden nap csak egy héten 3x.Lehet,hogy kiszárad a böre éss azért jönnek ki a csalánkiütések.Szerintem egyáltalán nem száraz a lányom böre.
Na meg ebben a melegben heti 3 fürdés nem únhigénis??
CSak este a melegvíztöl jön ki neki pár,meg reggelre.Utána elmúlik.
Ez meddig maradhat így??
ma pl.autóval jöttünk haza,a lányom izzadt és megint kijöttek,most a kezén a kishólyagok,csalánlkiütések.
Mivel lehetne kezelni??
A doki semmit nem mondott.csak azt,amit írtam is hogy heti 3 fürdés.De én azt kevestellem....
Valaki segíthetne....
Én elvinném egy bőrgyógyászhoz,szerintem sem feltétlen az a megoldás,hogy ne fürödjön,de láthatóan a meleget nem bírja,nagyon szeretnék neked segíteni,de sajnos nem tudok konkrétumot,csak hogy ha nekem a háziorvosa nem lépne,én bőrdokihoz vinném.Ő tudna neki megfelelő krémet írni.
Keresztlányom születése óta komoly ekcémás,folyton száraz sebes a bőre,ő szteroidos kencét kap rá,de neki is bőrdoki segített,tudom az más,csak azért írom,szerintem ő lehet a megoldás.
Szia!
Vidd el bőrdokihoz!
Az én kisfiam is tele volt kiütéssel, a gyerekdoki 1 hónapon át arra fogta, hogy valamire allergiás, pedig semmi újat nem vezettünk be. Már iszonyatosan nézett ki szegénykém bőre, elvittem bőrdokihoz. Kiderült, semmi köze semmilyen allergiához, meleghez, stb... Endogén ekcéma. Írt rá kencét, rázókeveréket és fürdetőt. Pár nap alatt helyre jött a bőre:) Most pedig nemis használom egyiket sem, mert állítólag a jóidő beköszöntével mintha elvágnák a tüneteket, és így igaz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!