Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14 hónapos kislányom hogyan...

14 hónapos kislányom hogyan szoktassam le a cicin elalvásról?

Figyelt kérdés
Egész nap elvan a kislányom cici nélkül de csak azon alszik el este és még minden éjjel felkell 2-3-szor szopizni (megszokásból) mostmár szeretném leszoktatni. Segitsetek nektek hogy sikerült! Ki mit csinálna a helyembe? Tudom hogy elrontottam annak idelyén de más is nevelte így gyermekét azok válaszát várom akiknek sikerült!!
2009. máj. 2. 13:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%
Én már válaszoltam, csak még annyit, hogy az utolsó hozzászólónak maximálisan igaza van.
2009. máj. 5. 20:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze egy éves kor után már más, de addig MAXIMÁLISAN szüksége van a törődésre a babádnak! Ha éjszaka 4-5x, akkor annyiszor! Azt hiszed, jaj de jó, rászoktattam, hogy ne sírjon..de azt nem tudod, hogy lehet ugyanúgy felkel éjszaka, csak nem sír (mert tudja, hogy úgyse kap segítséget), és egyedül retteg!! És ezt szakirodalom is alátámasztja! Ilyenkor még nem lehet elkényeztetni a babát, én is megkaptam mindent (szeretetre értem), és teljesen normális felnőtt vagyok! Persze, mindenki csinálja úgy, ahogy gondolja, de azért ha már babát vállalunk, az ő érdeke és lelke legyen már a legfontosabb!
2009. máj. 6. 15:28
 13/13 anonim ***** válasza:
24%
De ő nem retteg!Nincs semmi baja!Nyugodtan alszik éjszaka, elég mélyen!És nem úgy történt a szoktatás, hogy egyik nap 3 órát aludt, utána + 8at!Mindig csak 1 órával növeltem és ha nagyon sírt, akkor hamrabb megetettem.1 hét alatt legkésőbb megszokta,hogy 1 órával később kap enni.Valamikor magától nem kívánta csak 1 órával később a kaját.Szal nemcsak én szoktattam, magától is kitolta.És amúgy ha éjszaka nem bírtok ki 20 perc sírást, akkor hogy megy a napirend?Mi van, ha nem állítja be a baba?Akkor össze-vissza minden?
2009. máj. 6. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!