14 hónapos kislányom hogyan szoktassam le a cicin elalvásról?
Szerintem nem rontottál el semmit, ez teljesen természetes, így érzi magát biztonságban. Az én lányom lassan 3 éves lesz, és most jutunk el odáig, hogy már nem minden este cicin alszik el, viszont éjszaka még mindig felkel néhányszor cicizni. Szerintem vannak gyerekek, akiknek egyszerűen erre van szükségük.
Legyél türelemmel. :)
A lányom 15 hónapos.Èn 1 hete jutottam el odáig,hogy nem bírom tovább abba kell hagyni az éjjeli szopikat.születésétöl minden éjjel 4-6x ébredt,és csak szopival aludt vissza..Eddíg "türelmes"voltam,de belefáradtam....
Ìgy mikor ébred éjjel,nem kap semmit csak kiveszem a kiságyból,megnyugtatom,utánna visszateszem az ágyikójába és már alszik is tovább.Ma éjjel már csak egyszer ébredt..Hurrááá!!!!!!!!!
A lányom szerencse már szopival alszik el,de szopizik alvás elött.Èn a szopis elalvásról úgy szoktattam le (sírás nélkül)mikor szopizott,de még nem aludt betettem az ágyába,és mellette maradtam amíg el nem aludt.volt ,van mikor felakar ülni,akkor visszafektetem...Most már nem is akar a cicin elaludni.Tudja,ha szopizott,megy a helyére,és anya ott marad mellette.
nekem a lányom se nem cumizik,se nem üvegezik.De szerencse úgy látszik sikerül szépen lassan leállnunk a szopival.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!