Hány fokos az ideális hőmérséklet a fürdetéshez? (nem a vízé, hanem a szoba hőmérséklete)
Figyelt kérdés
Édesanyám nem hiszi el nekem, hogy elég meleg van a szobában. A gyerek piros és rólam is folyik a víz. Nem hagyja, hogy lejjebb vegyem a hőmérsékletet, mert fél, hogy a baba megfázik. Lehet, hogy nekem van rossz ítélőképességem, de én olyan meleget érzek. Nálatok hány fok van otthon a baba fürdetésénél?2009. máj. 1. 19:34
11/16 anonim válasza:
35-36 fok??? jézusom! azt hogy bírjátok ki? nem izzad meg fürdés után a babád? nálunk 24 fok körül van fürdéskor, amúgy 22 fok körül van a szobájában.
12/16 anonim válasza:
születése óta nincs több fok 23-nál fürdetéskor, most 5 hetes. tévhit, hogy be kell nekik fűteni. minek? talán 2 fokkal legyen melegebb, mint egyébként, de szerintem túlzás az a 28-35 fok. úristen. és olyat is hallottam, hogy valaki sapkát ad rá estére. az is minek...
13/16 A kérdező kommentje:
Hát szerintem is durva, de 35 fokban hogy lehet megmaradni? Nyáron a napon sincs annyi. Szerintem az sem egészséges.
2009. máj. 1. 20:25
14/16 anonim válasza:
Nem fűtünk, fürcsi kezdetekor bekapcsolom a hősugárzót, ha kiveszem érje a babát a meleg. 22-23 fok van. Van, hogy annyi se. Sosem volt gond. Anyáink ált fázósabbak, amúgy is mit csavargatj a hőmérségletet nálad...:-) Nem kell az a vad meleg, könnyebben alszik, ha nem izzasztod meg. Ha még picike a babád, akkor azért legyen 24-25 fok. Na de 33-34??!!Basszus és miben fürdeted, forrásban lévő vízben???
15/16 anonim válasza:
Szerintem a 35 fokot a víz hőmérsékletre értette.....
16/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!