Meddig ideális a hőmérséklet?
A tüneteim alapján úgy látszik, sikerült a baba, de még nem teszteltem. Reggeli hőmérsékletem is szépen emelkedik, már 36,8 volt ma reggel, de most délután is megmértem, kíváncsi voltam, hogy mennyi? Semmi bajom, jól érzem magam(enyhe hányingert leszámítva) a hőm mégis 37,6.
Normális, ha ennyire felmegy a terhesség elején?
Normális.
Mikor kellene (nem kellene) megjönni?
Mikor volt az előző menstruációd első napja?
Görbéd nincs?
első
Az előző 7. volt meg, de a ciklusom 27 napos, és most úgy látszik, még előbb volt peteérés, mert hirtelen leesett a 12. nap reggelére. 36 fok volt a leesett hő. Másnaptól ment egyre feljebb, ennek már egy hete, most a reggeli hőm 36,8 volt. Csak attól ijedtem meg, hogy nem e túl sok délutánra a 37,6 fok?
Amúgy tegnap-ma kezdtem érezni a méhem, olyan "nehéz", máshogy nem tudom leírni.
Első vagyok
Egyet értek azzal, hogy a hónaljban mért hőmérséklet nem mérvadó, a délutáni meg pláne nem.
Még mindig nem igazán értem, hogy a ciklus hányadik napján vagy, és mikor volt az állítólagos ovulációd, de ha ennek még nincs egy hete sem, akkor az a "hányinger" nem babától van.
Én hiper érzékeny vagyok, második babámmal az aktus utáni 9. napon kezdtem émelyegni, és a 10. teszteltem +-t, de ez nagyon ritka, és nem szokványos.
A hő pedig relatív, nem kell hogy 37 legyen, nekem alacsony az alaphőm, 36-36,1 körül van, amikor terhes voltam, 36,6 volt a "megemelkedett"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!