Szerintetek én reagáltam túl? Ti mit tettetek volna, ha anyós ilyet mond?
Komolyan, kétszer elolvastam, és nem értem a reakciódat.
Az anyósra haragszol?
Én a helyedben a sógornőmet küldtem volna el a rákba, az egészhez anyósodnak semmi köze az én olvasatomban.
Az egy dolog, hogy nem bírjátok egymást, de az adott szituációban a gyereket nem is rá bíztad, akkor miért rajta keresed, és vele üvöltözöl, ha nincs ott?
Komolyan nem értem.
Köszi!
Persze, megmondtam sógornőmnek is, hogy legközelebb (bár inkább megoldom, hogy ne legyen) szóljon, ha más dolga van és akkor nem viszem oda.
Mint írtam, azért anyóson kerestem, mert együtt laknak, és őt nem értem el, gondoltam anyósom tudja, hogy minek keresett.
Azért haragszom rá még mindig, mert amikor nekem BUNKÓ hangnemben mondta, már 1.5 órája ott volt a fiam. Ergo csak fel akart húzni, vagy passzolom. Mivel ez a nagyon sokadik húzása volt és sok kicsi ugye sokra megy, ezért már nagyon betelt a pohár.
Persze, lehet nem kellett volna leüvölteni, de úgy gondolom, másnak sem lett volna különb reakciója, ha bunkó de egyben ijedt hangnemben közlik vele, hogy eltünt a gyerek. Majd mikor megkérdem mi az hogy eltünt, a válasz hát ő nem tudja, ne rajta keressem. Ahelyett hogy annyit mondott volna, nem találták otthon és akkor tudom, hogy anyu nem ért még vele haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!