Ilyen korán jöhet a foga?
Ezek nem egyértelmű fogzás tünetek. A babáknál 3-4 hónapos koruk táján megindul egy fokozott nyálképződés és mivel nincsenek hozzászokva folyik nekik. Idővel csökken. Az hogy eszi a kezét teljesen normális a testi és szellemi fejlődés része, ez is 3-4 hós kortól van. Éjjeli felsírás lehet mástól is, pl. szomjas, éhes, hiányzol neki, megcsípte valami, rosszat álmodott, fáj a pocakja stb..
Ha a foga jön, akkor hasmenése van a legtöbb babáknak. Ez sem egyfolytában tartó, hanem általában a reggeli kaki normális a délutáni meg sokkal hígabb.
Ha jön majd a foga, akkor megdagad az ínye, esetleg fehéredik, nem engedi majd, hogy hozzá érj az ínyéhez, újra nyáladzani fog, de pont úgy, mint egy boxer kutyus.
Türelem, minél később jön, annál később romlik. :)
11:39-es: ezt honnan veszed? "Türelem, minél később jön, annál később romlik."
Mert ugyanis ez csak babona, semmi alapja sincs. Ahogy az elöbb irtam, mindegyik gyerekemnek korán jött a foga, és eddig egyetlen egy sem romlott el, pedig a legidösebb 35 éves, a legfiatalabb meg 21. Fodorvoshoz ugyan rendszeresen elmennek, de soha nem kellett még semmit csinálni velük. AZ, hogy kinek milyen hamar romlik a foga, inkább öröklött tulajdonság.
A második válaszoló vagyok.
Lanyom alig toltotte be a 4 honapot mar 2 foggal rendelkezett, elotte jol aludt azota sem, sajnos
Az biztos hogy holnapra ne vard a fogacskat, de megkezdodhet bent a mozgolodasuk es azert erzekenyebb.A fogzas nem akkor kezdodik mikor mar latszik a hegye :) hanem sokkal hamarabb, lehet hogy mar erzi az inyeben a feszulest, valami kellemetlen neki.
Kedves Második!
Persze, hogy babona.... ez egyértelmű! Kb. annyira valós, mint a "hagyd sírni, tágul a tüdeje.."
Elnézést kérek, ha ezzel a lelkivilágodba gázoltam, azt hittem a smile :) a végén egyértelművé teszi, hogy mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!