Védőnénik! Engedélyezik a kisbabát és 2 kutyát 1 lakásban?
A francia bulldogok nem nagyok:) Szerintem, probaljatok alkalmazkodni. Pl. ha maszik a baba, ne legyenek abban a szobaban a kutyak. Elso babanal amugy is mindentol fel az ember:) En mindenkit, aki jott az elso hetekben hozzank, megkertem, hogy vegyen fol maszkot, vettem egy nagy dobozzal es a bejaratnal volt:)) Mentsegemre szolva, influenza jarvany volt pont.
Nalunk ugy van megoldva, hogy egyelore a szobajaban maszkal, van egy biztonsagi racs, igy a kutya nem tud bemenni. Majd, ha jarni kezd, akkor elkerulhetetlenul talalkoznak majd, ugy erzem:)
Nem leszbaj, csak legyenek tisztan tartva es mindig figyelj oda.
2 palotapicsi van a lakásban. 86-tól tartanak anyuék állatot bent. mi akkor 11 évesek voltunk. azóta felnőttek a bátyám gyerekei is, most az enyém 14 hónapos. soha semmi gond nem volt. persze nem volt agyonsimogatás, meg kézmosás volt sokszor.
úgy látom inkább te nem szereted a kutyákat. viszont ha eddig elfogadtad a párodat a kutyáival együtt, kénytelen vagy kompromisszumot kötni. alányom egyébként imádja a két kutyit, sikitva megy hozzájuk, alig várja hogy akárcsak az új vége hozzáérjen valamelyik bundájához. persze felügyeletet igényel egész nap, de még sosem volt kutyaharapásunk sem!
12:08 Amikor mászik, jár a baba, már rég nem újszülött! Az első időszakban el lehet kerülni, hogy ne érintkezzenek, emiatt nem kell megválni a kutyáktól. Felelőséggel tartozunk értük is, hiába csak állatok. Akkor nem kell állatot tartani, ha egyszer majd gyereket, unokát szeretnénk.
Abszolút ki lehet kerülni mindent, a karmolást is. Amíg kúszik, mászik, ne legyen a közelében.
A karmot meg gyakrabban lehet vágni, én is a kutyámnak csinálom néha, jól le kell fogni és 5 perc az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!