Valakinek mûtôttèk-e a kisfiàt rejtett here miatt? Hàny èves korban, ès hogyan èltètek tùl?
Szia! Örülök tényleg hogy túl vagytok rajta! A várakozás tényleg idegtépő. Minket reggel 8ra hívtak be, és délben került csak sorra. Étlen szomjan volt szegény gyerek. Nagyon sajnáltam.
Ő 6-7 évesen kaphat először implantátumot, majd 15-16 évesen cserélik véglegesre. Hát majd kiderül.
Írj majd a kontroll után! :)
Sziasztok!
Szia Ildikó!
Teljesen megértelek, és együtt érzek. Tényleg nem tudtam még én sem feldolgozni, és hiába mondják, hogy minden ok így is, valahol legbelül érzem, biztos lesz ebből még baja a gyereknek. Elsősorban lelki gondok. Vagy esetleg párkapcsolati gondok. Na de nem akarom rád hozni a frászt, ne haragudj!!! Csak nekem nincs senkim aki hasonló cipőben járna, ezért megbeszélnem sincs kivel ezt a gondot, ezeket az aggályokat. Te gondolkoztál már azon, hogy fogod tálalni a helyzetet a kisfiadnak? Persze ha eljön az ideje, bár nekem gőzöm nincs mikor lesz aktuális a téma :( Írj ha van kedved, és nem ijesztelek meg :)
Bernadett
Szia Bernadett! Örülök,hogy irtàl. Es ne aggòdj nem ijesztesz meg. Meg igy, hogy leirjuk egymàsnak a fèlelmeinket, kicsit könnyebb elviselni. Meg adom neked az email cimemet, privàtban több mindenrôl lehet irni. Habàr lehet, hogy itt sok anyukànak segitünk, akik esetleg nem merik megosztani, hogy hasonlò cipôben jàrnak. A cimem: hegildi@gmail.com
A kèrdèsedre vàlaszolva, nèha màr elôre pörgettem az idôt, hogy mi lesz, ha el kell magyaràznom neki. Ên nagyon bizom abban, hogy kapok egy kis bölcsessèget Istentôl, hogy olyan môdon mondjam el, ami jò lesz. (tudod keresztèny vagyok, Istennel kicsit könnyebb elviselni ezt a helyzetet, ha Ô nem volna az èltünkbe, nem is tudom hogyan viszonyulnèk ehhez). Szòval arra gondolok, hogy mindenkèppen megvàrom azt az idôt, amikor ô èrdeklôdik, amikor felfedezi, hogy az egyik zacsiba van golyò, a màsikba meg nincs. Ês akkor ôszitèn el fogom mesèlni neki, hogy mi törtènt. Mondtad, hogy lehet, hogy lesznek lelki vagy pàrkapcsolati problèmàjuk, lehet, de egyàltalàn nem biztos.Sok minden mùlik rajtunk. Arra gondolok, hogy olyan sok ember van, akinek nincsen ily mòdon semmi testi hibàja,ès mègis van egy csomò lelki problèmàja. A pàrkapcsolattòl annyira nem fèlek, talàn mert mèg messze van :), vagy mert èn ugy èrzem, ha ràtalàl az igazira, az nem fogja nèzni, hogy hàny golyòja van. ûg fogja szeretni, ahogy van, persze èn magambòl indulok ki. Ha a fèrjemnek csak egy lett volna ugyanùgy Ôt vàlasztottam volna, mert Ô az igazi. S remèlem, hogy a mi fiaink is ràtalàlnak arra a lànyra, akinek nem ez lesz a lènyeg. Bocsi, hogy kicsit lelkizôsre sikerült a vàlasz.èn is örülök, hogy van kivel megosztani ezeket a nehèzsègeket. Januàr vègère vàrom a màsodik csemetènket, me`g nem tudom mi lesz, mert a legutôbbi ultrahangon nem volt hajlandò megmutatni magàt. Azèrt kicsit izgulok, hogy, ha fìù lesz, meg lesznek-e a golyòk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!