9 hós kisfiam sokat bukik. Azt mondta a dokinő, hogy sokat eszik. Szerintem nem eszik sokat. Mástól mitől bukhat?
Figyelt kérdés
Reggel 240ml táp, tízórai 3/4 üveg gyümi, ebéd 1/2 ü főzi+120táp, uzsi 1 üveg főzi(hús nélkül), vacsi 240ml táp.
Szerintetek?
Egyébként 9430g, 75 cm.
2009. máj. 1. 09:17
1/5 anonim válasza:
Az én fiam is bukik folyamatosan!Kipróbáltam, hogy 50ml-vel kevesebb tápszert adtam neki, akkor is ugyanannyi visszajött.Majd kinövi!:)
2/5 anonim válasza:
Hát keveset sem eszik, az tuti:). Esetleg próbáld ki, hogy a főzi után csak folyadékot igyon, ne tápit, mert igy is bőven megeszi a napi tápiadagját. Tudom, hogy azért adod utána, mert csak fél üveggel eszik a főziből ebédre, és igy nincs meg a teljes adag, ezért egy 100-150 g tápit simán lehuznak,.... Én is igy csináltam, de elkezdtem a folyadékivásra szoktatni, ezért ha fél üveggel evett, csak teát kap utána, ha csak pár kanállal ( mert olyan is van ritkán, főleg fogzáskor nem szivesen kanalaz), jöhet a tápi. Hátha tényleg sok egy kicsit neki a kaja és azért jön vissza mindig a pociból.
3/5 anonim válasza:
enyém akkor bukik, ha utána mozog. Ha nyugton van fél órát evés után akkor minden rendben, de vannak ilyenkor is kivételek. Tegnap pl. Hiába mentünk el sétálni babakocsiba ült végig, 2 óra múlva itthon kibukta az ebédet.
4/5 anonim válasza:
Nekem is bukos a babam,de miota kiprobaltam,hogy a fozelekebe es a gyumolcsebe teszek egy pici sinlacot suriteskeppen azota a bukasok csokkentek.Nem multak el,de joval kevesebb.6hos baba anyukaja
5/5 anonim válasza:
nekem a védőnőm azt mondta, hogy a szopási technikától függ, meg ha sok levegőt nyel, mert keletkezeik egybuborék, a gyomrába, és amit arra eszik az mind visszajön. Probáld meg többet büfiztetni etetés közbe, hátha segít, és ne nagyon mozgasd utána és 5 percig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!