Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sterilizáló - mikor, mit és...

Sterilizáló - mikor, mit és egyáltalán hogyan?

Figyelt kérdés
37 hetes vagyok és most jöttem rá, hogy nem vettem sterilizáló készüléket. Nekem eddig a mikrós a legszimpatikusabb, ti melyiket ajánlanátok? És ha nem veszek ilyet, akkor mindenféle készülék nélkül hogyan kell sterilizálni? És miket kell? Cumi, cumisüveg? Még valamit? Légyszi segítsetek
2011. okt. 13. 19:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem se volt.kifőztem amit kellett.
2011. okt. 14. 08:57
 12/13 anonim ***** válasza:
1000 Ft-ért a Tescoban lehet venni sterilizálót. Ugyan azt tudja, mint a jóval drágább társai és akkor nem kell bajlódni a kifőzéssel. Tökéletes lesz majd! A kifőzés bajlódásos, mert mindenki azt hiszi, hogy ugyan csak belerakod a vízbe és kész.... hát nem így van. 1. míg felforr a víz, meg kell várni, 2. nem fér bele úgysem minden az edénybe egyszerre, 3. ha ki akarod venni tuti leforrázod maga, 4. senki nem beszél arról a rettenetes mennyiségű vízkőről, ami a cuccokon kirakódik, 5. vízkövezni is kell időnként, 6. lehet, hogy fél óra alatt meg van, de ha belegondolsz, hogy az alatt is pihenhettél volna egy szülés után....
2011. okt. 14. 12:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy kis citromlé kell a vízbe hogy ne legyen vízköves.
2011. okt. 14. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!