Sterilizáló - mikor, mit és egyáltalán hogyan?
Figyelt kérdés
37 hetes vagyok és most jöttem rá, hogy nem vettem sterilizáló készüléket. Nekem eddig a mikrós a legszimpatikusabb, ti melyiket ajánlanátok? És ha nem veszek ilyet, akkor mindenféle készülék nélkül hogyan kell sterilizálni? És miket kell? Cumi, cumisüveg? Még valamit? Légyszi segítsetek2011. okt. 13. 19:47
11/13 anonim válasza:
Nekem se volt.kifőztem amit kellett.
12/13 anonim válasza:
1000 Ft-ért a Tescoban lehet venni sterilizálót. Ugyan azt tudja, mint a jóval drágább társai és akkor nem kell bajlódni a kifőzéssel. Tökéletes lesz majd! A kifőzés bajlódásos, mert mindenki azt hiszi, hogy ugyan csak belerakod a vízbe és kész.... hát nem így van. 1. míg felforr a víz, meg kell várni, 2. nem fér bele úgysem minden az edénybe egyszerre, 3. ha ki akarod venni tuti leforrázod maga, 4. senki nem beszél arról a rettenetes mennyiségű vízkőről, ami a cuccokon kirakódik, 5. vízkövezni is kell időnként, 6. lehet, hogy fél óra alatt meg van, de ha belegondolsz, hogy az alatt is pihenhettél volna egy szülés után....
13/13 anonim válasza:
Egy kis citromlé kell a vízbe hogy ne legyen vízköves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!