Sterilizáló - mikor, mit és egyáltalán hogyan?
nekem meg nem volt, mégis túléltük:-))))
a kicsi 6 hónapig anyatejet kapott.
Nekünk sincs.
ÉN mindig kifőzöm forró vízben, és tökéletesen steril lesz! Olcsóbb, mint a sterilizáló készülék!
Vettem egy lábost direkt erre a célra, és csak erre használom.
2 hónapos koráig minden használat után kifőztem a cumikat, cumisüvegeket, mellszívókat. Most, hogy 4 hós a kicsi, már csak napi egyszer főzöm ki, a többi alkalommal csak elmosom egyszerűen, mint poharakat.
Csak annyi a trükk, hogy ne legyen vízköves, hogy vízbe vagy egy kis citromsavat, vagy citromlevet, vagy ecetet kell tenni.
nekem mikrós van,és nagyon tudom ajánlani.pár perc alatt kész,és ha nem nyitod fel,24 óráig sterilen tartja
nekünk ilyen van,én mellszívóval és üvegekkel együtt vettem szettben
rlső
mellszívóm egyik gyereknél sem volt, ha fejtem akkor kézzel
A nagy 21 hóanpig cicizett, a kicsi 2,5 éve nyomja, illetve szívja.
a cumit nem kell minden nap sterilizálni, ha kellet, akkor kifőztem (víz+pár csepp citromlé)
Én sem vettem.
A cumisüveget 1 év alatt 1x sterilizáltam. (Mondjuk 4 hónapig csak szopizott a lányom). Egyébként forró vízzel, mosogatószerrel, külön szivaccsal mosogattam el.
A cuminak viszont vettünk UV-sterilizálót. Ezt imádom, gyakran használjuk.
Amúgy a MAM cumisüveg (ami darabjaira szedhető) magában sterilizálható, nem kell hozzá készülék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!