Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leghajmeresztőbb/legédesebb...

Leghajmeresztőbb/legédesebb dolog amit a nagytesó csinált a kicsivel?

Figyelt kérdés
Nálatok mik történtek, amitől a hajad égnek állt, vagy megállt az ütő, vagy épp nagyon édesek voltak?
2011. okt. 13. 10:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

készülődtünk sétálni, a kisfiam a kanapén ette a sajtos pogácsát, én öltöztem, a kislányom pedig a földön játszott. mire beértem az 5 hónaposom már túl volt a pogácsa felén (kizárólag anyatejes, ez volt élete első kajálása... nesze neked tojás, glutén, élesztő...), kisfiam pedig vígan újságolta, hogy megtanította a hugit enni. Brrrr.... semmi baja nem lett, aludt egy jó nagyot, gondolom tele lett rendesen a pocija.

Tanította ő is forogni a tesót

előfordul 1-2 ellökés, "véletlenül megrúgás, rálépés2, de alapvetően bújnak egymáshoz

A kicsi szokta még pofonnal kelteni a nagyobbat a délutáni alvásból :))

2011. okt. 21. 22:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Jó kis storyk! Nálunk még csak egy baba van, még útban sincs a tesó, csak valahol a tervek szintjén.

De ezeket a kedves történeteket olvasva, hát, nem bánnám ha már lenne kis tesó.

2011. okt. 21. 22:59
 13/20 anonim ***** válasza:
92%

Sziasztok!

Sógornőmékkel lakunk együtt, 2 fiúcska, az övék most 3 éves 3hónapos a miénk 17 hónapos!

1, Mikor még nem tudtuk, hogy terhes lettem odajött hozzám a nagy, felhúzta a pólóm és egyfolytában mondta, hogy baba, baba, baba. Mindenki csak nézett, hogy mi van? Tudni kell, hogy akkor és azóta sem volt pocakos a környezetében, nem is beszéltünk ilyenről. Ezen felbuzdulva másnap vettünk egy tesztet és láss csodát pozitív lett!! :D

2, Pocakos idők alatt alig bírtam levakarni magamról a nagyot, mert folyton simogatta, becézgette, "etette" a pocakomat.

3, Amikor hazahoztuk egyből fogta a kezét és kihúzta a bébihordozóból, hogy menjen vele játszani.

4, Nagy fényképezésben voltunk, gondoltam beültetem a 3 hónaposomat a nagy ölében és tök szuper képeket csinálunk. Igen ám sikerült is elmagyarázni, hogy fogja, hogy vigyázzon rá, mosolyogjon... Mire lenyomtam volna a gombot a kicsi bukott egyet rá a nagy kezére, lábára. Na erre a nagyot kirázta a hideg, ellökte magától és kb. fél évig nemhogy az ölébe, de még mellé sem tudtuk ültetni, mert a hideg kirázta a kicsitől.

5, Szintén fél évesemet megetette pogácsával.

6, Mostanában ha sír a kicsi szalad, hogy mi baja van, miért sír, miért bántottuk és képes ő is sírva fakadni (Szolidaritás sírás)

7, A nagy most kezdte az óvodát, így mikor hazajön megszokja a nagyok társaságát és egyből a kicsivel is úgy játszana, lökdösi és olyanokat koppan a kis buksija, hogy agybajt kapok, most nagy sláger a kard és a pisztoly, így időnkét szegény gyerekemet hason/fejen/arcon csapja.

8, Egy kisautó vita után mikor lecsillapodtak a kedélyek a kicsi odament a nagyhoz babanyelven nekiállt veszekedni( a nagy csak nézte), mikor kiveszekedte magát felemelte a kezét és három akkorát rávert az arcára, hogy ottmaradt a keze nyoma.

Szóval nálunk minden napra van valami, de már tudjuk, hogy a kicsiből stramm gyerek lesz a nagy hatására.

2011. okt. 22. 00:20
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Fúúú, nekem csak egy van, 11 hónapos, de pont most akadtam ki, hogy nem akarok többet szülni... De megjött a kedvem a történeteket olvasva:) Minden elismerésem a Kismamáknak, akik ezt kétszer/háromszor/akárhányszor végigcsinálják!
2011. okt. 22. 02:04
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

2,5 év van a kisfiam és a kislányom között. A kicsi most lesz 3 hónapos. Durva sztorink még nem volt, kivéve az emelgetést, rátehénkedést.

Aranyos annál több. Mikor pár hetes volt, fürdetésnél egy csokis puszinyomot mostam le a lányom homlokáról.

Anyóséknál köztünk alszik a nagy, a kicsi rácsosban. Éjszaka a szoptatás előtt ki kellett szívni az orrát, közénk vettem őt is, nagyon sírt. A kisfiam félkómásan közelebb kúszott, odabújt a hugihoz, megfogta a kezét és aludt tovább. Azért olyan is volt, hogy ilyenkor rászólt: "Hugi, ne sírjál! Mi aludni szeretnénk!"

Egyébként imádja. Mindig mellébújik, szeretgeti, ölelgeti, puszilgatja, ami ugye ebben a korban még életveszélyes.

2011. okt. 22. 09:01
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem még csak 1 fiam van(15hónapos),a közeljövőben nem is tervezek többet,de nagyon jót nevettem,a könnyeim is potyogtak a nevetéstől néha,pláne ez a "pinavirágos",hát ez nagyon nagy.... :D
2011. okt. 22. 10:38
 17/20 anonim ***** válasza:
én azt imádom,mikor délután a mi nagy ágyunkba teszem le őket aludni és valahogy úgy keverednek egymás mellé, hogy álmukban megfogják egymás kezét. Imádom őket :)
2011. okt. 22. 14:26
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
22 hónap van a fiaim közt. 4,5 hónapos volt a kicsi mikor sétálni indultunk hármasban. Míg bezártam az ajtót a tesó elkezdte tolni a babakocsit de az lecsúszott a járda széléről és felborult. Beleborította Öcsikét a virágos kertbe, rá a virágokra. Békaként terült szét a pici. Szerencsés esés volt, mert a gyerek alul, a babakocsi felül,de mint egy híd-úgy állt fejre a babakocsi. Semmi baj nem történt.
2011. okt. 22. 16:08
 19/20 anonim ***** válasza:

A nagyobbik átment a kisszobába mesét nézni,a kicsi persze utána.Hallgatózok nagy csend,átsurrantam megnézni őket.

A nagylány ül az ágyon közben simogatja a kicsi buksiját és közben mondogatja : "Anyaros vagy Attika nagyon anyaros vagy"

:D azóta nálunk az aranyos anyarosra változott :)

2011. okt. 22. 18:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Ezek aranyos sztorik.Nálunk még nincs kistesó..De majd figyelünk ezekre:)
2011. okt. 22. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!