Mi a leghajmeresztőbb dolog, amit megettél életed során?
Ilyenekre gondolok, mint kutya, macska, éticsiga, hernyó, szöcske, patkány, varjú...stb.
Tudom, hogy némelyik még viccnek is rossz, de én ezeket hallottam már, hogy szükség esetén megeszik.
Csigánál nem a francia verzióra gondolok, gondosan ledarálva és fűszerezve majd visszatöltve a házába, hanem a csigahúsra, mondjuk magyarosan pörkölt formájában. :)
Nos, nekem a Frutti di Mare pizzáról a polip az amit egyszer megkóstoltam,és számomra elég hajmeresztő volt,amúgy szeretem ezt a fajta pizzát,de a polipot mindig lehajigálom róla.
Valamint még a békacomb amit ettem már,és szerintem irtó finom,annak ellenére,hogy egy teljes napig könyörögtek,hogy kóstoljam meg!
26/N
07:12-es vagyok!
Azt még elfelejtettem leírni,hogy abban az étteremben ahova rendszeresen járunk,olykor szoktak lenni különlegességek. Tavaly volt kenguru,és krokodil is az étlapon,de pont akkor nem jártunk ott,ha idén megint lesz,akkor megkóstolom! :)
26/N
én a 70-es ébekben ettem először rántott békacombot. akkor még tényleg kurriózumszámba ment. nagyon finom volt,máskor is kértem.
aztán sorba kóstoltam életem folyamán a tengeri herkentyűket, van , ami ízlik, van ami nem annnyira.
a rák nagyon finom, a kagylótól egyszer rókamezőre mentem...
csigát is ettem már, de halas tányéron volt 5 db, mintegy dísznek feltéve, azt sem tudtam mi az, a hallal együtt megettem:) nem volt rossz, azt hittem gomba.
tintahal , polip nekem sem a kedvenceim, nagyon gumisak.
gyerekkoromban volt a szomszédba telepített kisebbségi család.mi gyerekek játszottunk is az ő gyerekeikkel, de a
szüleink úgy vetettek véget ennek az "összejárásnak", hogy
azt mondták, hogy "ezek" pekenyócát esznek, ami állítólag
ürgepörkölt.
ettől eléggé megijedtünk, és nem jártunk át hozzájuk.az a pekenyóca valami borzalmasnak tűnt:)))ha igaz lett volna, és ettem volna belőle, talán most az lenne a leghajmeresztőbb kajám:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!