Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a leghajmeresztőbb dolog,...

Mi a leghajmeresztőbb dolog, amit megettél életed során?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok, mint kutya, macska, éticsiga, hernyó, szöcske, patkány, varjú...stb.

Tudom, hogy némelyik még viccnek is rossz, de én ezeket hallottam már, hogy szükség esetén megeszik.

Csigánál nem a francia verzióra gondolok, gondosan ledarálva és fűszerezve majd visszatöltve a házába, hanem a csigahúsra, mondjuk magyarosan pörkölt formájában. :)

2011. júl. 18. 04:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
mehehehe ma 10:46 -előző életedben alighanem francia voltál:))
2011. júl. 18. 11:47
 22/30 anonim ***** válasza:

Nem én, hanem a lányom 30 éve, amikor 8 hónaposan meztelen volt a balcsin a járókában. arra mentem ki,

hogy tömi magába a saját kakiját.

ma már, amikor újra meg újra elmesélem neki, majdnem égnek áll a haja.

2011. júl. 18. 11:54
 23/30 anonim ***** válasza:
Kórházba főzelék ... 3-an ültünk felette, de nem jöttünk rá miből van. Éhes voltam, na ...
2011. júl. 18. 13:00
 24/30 doboszoli ***** válasza:
100%

Menzás zöldborsó főzelék, baromfivirslivel "feljavítva".

Kórházban, most figyelj! sóskaleves, a mosogatógép keféjének szálaival dúsítva.

2011. júl. 18. 14:08
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
apa már sült gilisztát is evett asszem kínában, vagy indiában.
2011. júl. 18. 14:38
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

A hörcsögöm kajájából kieszegettem vmi szárított gyümölcsfélét, ott ültem a tévé előtt, a dobozzal az ölemben.. vicces lehettem:)

Macskakaját is megkóstoltam, de nem hiszem, hogy az olyan nagy cucc...

2011. júl. 18. 17:41
 27/30 anonim ***** válasza:
Macska száraztáp,tejszínhabos-parizeres szendvics :D
2011. júl. 18. 22:21
 28/30 A kérdező kommentje:

07:30-as!

Pont azért tettem fel a kérdést, mert én is roma gyerekekkel játszottam kicsiként, hiszen ott éltünk mi is a telepen.

Ott ettem életem leghajmeresztőbb dolgait: varjú, csigapörkölt, patkány és kutya.

Meg lehet ezért kövezni, de gyerekként nem tűnt mindez se furcsának, se szentségtörésnek. :)

Na, meg mentségünkre szóljon, folyton éhesek voltunk... :((

Ami még vad dolognak számíthat: macskatáp, kutyatáp és ezek konzerves verziói. Csirketáp. (valahogy tudtuk melyiket lehet elcseni és melyik ehető)

A lóhús, galamb, és a vadhúsok nem voltak a hajmeresztő kategóriában, mert azt Anyu is elkészítette alkalomadtán.

Ja, és ürgepörkölt elvileg valóban létezik. Bár én magam nem találkoztam még vele. ;)

2011. júl. 19. 04:29
 29/30 anonim ***** válasza:

No igen, az a boldog gyermekkor mindig is megmarad nosztalgiának előítéletek nélkül.kár, hogy rövid ideig tart...

üdv.

2011. júl. 19. 05:47
 30/30 A kérdező kommentje:
Mondjuk belegondoltam, hogy ha most éheznék, talán akkor is képes lennék ezeket megenni. Végülis uyganolyan hús, mint a disznó vagy a csirke.
2011. júl. 19. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!