Mi a leghajmeresztőbb dolog, amit megettél életed során?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok, mint kutya, macska, éticsiga, hernyó, szöcske, patkány, varjú...stb.
Tudom, hogy némelyik még viccnek is rossz, de én ezeket hallottam már, hogy szükség esetén megeszik.
Csigánál nem a francia verzióra gondolok, gondosan ledarálva és fűszerezve majd visszatöltve a házába, hanem a csigahúsra, mondjuk magyarosan pörkölt formájában. :)
2011. júl. 18. 04:31
11/30 anonim válasza:
Hát pedig az ürgepörkölt valaha tényleg igaz volt!! :)
12/30 anonim válasza:
A katonaságnál a kajáldában rendszeresen ettünk borzalmakat. Meg sem tudom mondani miket, mert szinte felismerhetetlenek voltak a kajának nevezett valamik.
13/30 anonim válasza:
lókolbász... ezenkívül más cifraságot én még nem ettem, de nem is szeretnék...
14/30 anonim válasza:
Én például régen ettem húst... =P De ami a legrosszabb volt, amikor gyerekkoromban megetették velem a saját nyulamat, ami a kedvencem volt. És végig tudtam, hogy mit eszek, de nem mondtam el az anyáméknak, hogy tudom, mert valami hülye oknál fogva nem akartam soha senkinek csalódást okozni. Aztán ettem emberhúst (vagyis javarészt bőrt) is... =D Igaz, nem sokat, csak egy darabot, amit a reszelő szedett le. =)
15/30 anonim válasza:
Ja, meg kiskoromban kutyakaját... =D De nem száraztápot, hanem ilyen konzervet. De amikor kicsi voltam, akkor a nyúltápot is kóstoltam.
16/30 anonim válasza:
kiskoromban betömtem a száraz nyúlbogyót:))szerencsére észrevették, és nagy fújolás közepette kiköpették velem.
(mesélték...)
17/30 anonim válasza:
Muflon...legalább is ez volt kiírva. Budán, egy étteremben. Nem volt rossz, rágós volt.
18/30 anonim válasza:
HAJZSELÉ lenne a leghajmeresztőbb dolog, amit megennék életem során,
de még nem szántam rá magam.
19/30 anonim válasza:
A belgyógyászaton a "spenót". Meg kellett kérdeznem, hogy mit eszek?
20/30 anonim válasza:
Csiga- az a picurka apró, fehér alapon néha sötét csíkos, anyu mesélte hogy a játszótéren megláttam hogy tömve van a szám és rágok, odajött és kinyittatta a szám, és benne összetörve már 2-3 marék kis csiga.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!