Mi volt a legédesebb/viccesebb dolog amit a párotok csinált a babával? És mi volt a legidegesítőbb?
Legédesebb,amikor puszilóznak,ahogy mindketten csücsörítve közelednek egymás felé,imádom nézni őket.Meg amikor a hasát puszilgatja a kislányom meg csikis,főleg ha a párom kicsit borostás.
Legidegesítőbb,amikor fejjel lefelé lógatja játékból.A lányom imádja,de engem a hideg kiráz.
A legédesebb amikor zümiset játszottak /repülőset/ és jókat kacagott a lányunk rajta, és amikor fordítva akarta ráadni a pelust, mire rájött hogy az eleje van hátul addigra a pelus volt a szemét :)
A legidegesítőbb amikor 5 hónapos volt és megkóstoltatta vele a tejszínhabot:))
Legédesebb, amikor hasra fekteti a karjára, és énekel neki. :)
Legidegesítőbb, amikor játékból rázogatja.
Most 6 hetes a baba.
A legédesebb, amikor a férjem kötekszik a lassan 11 hónapos fiúnkkal, csiklandozza és a gyerek szinte röhögőgörcsöt kap, el-eldől az ágyon, majd ha a férjem abbahagyja a játékot, akkor mászik rá a babánk és folytatást kér.
Illetve, amikor nagyon férfiasan egymás mellett fekszenek az ágyon felhúzott lábakkal, kitárt karokkal és TV-t néznek.
A legidegesítőbb számomra az volt, amikor az első hónapokban a férjem megvolt róla győződve, hogy neki mindig köszönnie kell a babának, amikor hazatér. Arra gondolok, hogy éjszakai munkája is van, akkor ért haza, amikor a babának végre sikerült a legmélyebben aludnia, ő pedig addig simogatta, puszilgatta, amíg felébredt én pedig altathattam vissza. Azért sem voltam oda, amikor megébredt hajnalra a gyerek kb 5 másodpercre, ha nem szólunk hozzá, akkor ilyenkor még visszadobja a fejét és simán alszik tovább, viszont a férjem egyből ugrott és elkezdett neki szövegeli hangosan, magyarul teljesen felébresztette. Majd ő elrobogott kávézni, én pedig malmozhattam a babával, aki egyébként még simán aludt volna 2-3 órát.
De ezekről elbeszélgettünk és már leszokott róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!