Mi volt a legédesebb/viccesebb dolog amit a párotok csinált a babával? És mi volt a legidegesítőbb?
Egyszer az ágyon fekve közöttünk volt a fél éves kisfiunk és arról beszélgettünk,h. legyen-e kistesó, mikor legyen, stb. És egyszer csak a pici (véleményt nyilvánítva) egy erőteljes lábmozdulattal belerúgott apuka tökébe. :) Persze ez csak nekem volt vicces, a páromnak egyáltalán nem, de annyira jól jött ki,h. szakadtam a röhögéstől.
A legidegesítőbb talán az, amikor megpróbálja elpakolni a gyerek ruháit, azt nagyon nem szeretem.
A legviccesebb az volt, amikor apa meztelen felsőtestel feküdt az ágyon, és az éppen mászni tanuló kislányom a cicije felé vette az irányt, majd nagyra tátotta a szájját és szopizni szeretett volna...hát én úgy nevettem, alig bírtam megszólalni.
Legidegesítőbb dolgot nem tudok mondani, nem emlékszem hogy ilyen lett volna. Ha mégis eszembe jut akkor írok megint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!