Nem tudok kiigazodni a sírásán?
13 hetes a lányom és még - vagy már! - nem tudok kiigazodni a sírásán..
Amíg 6 hetes volt, addig bevált a 'nee nee' és a 'heeh meg ehh' síráshangja. Tudtuk is, hogy mikor mi a problémája. De, ahogy betöltötte a 6. hetet el is tűnt .. megváltozott a sírása, az arc mimikája. Egyedül a hisztit veszem észre, mert akkor elkezd hüppögni.
De azt, hogy éhes-e vagy pelus probléma van-e, vagy álmos... nagyon nem! :/
Talán még az álmosnál az ásítás és a szem dörzsölés bejön, de ha ébredés után csinálja, akkor kötve hiszem, hogy az a gondja..
Ráadásul mostanság 1 órát alszik napközben minden alvásnál. Ami nem gond, ha fel kell, elnézelődik szépen csöndben.. de fogalmam sincs, hogy mikor éhes vagy mikor mi a baja.
A babakocsiban meg képes 4 órát végigaludni egyhuzamban ...
Próbáltam már a suttogó c. könyvet is, de kötve hiszem, hogy a lányom egyszerre lenne éhes, unatkozna, álmos lenne és örülne ...
Én lennék ennyire béna, hogy nem értem a jelzéseit?! Hogyan tudnék segíteni magamon?!

Ne aggódj, ez teljesen normális, hogy nem tudod.Én se tudtam...szinte soha, úgy, hogy én át ellenőriztem mindent amit felsoroltál, és ha nem találtam semmit, akkor rájöttem, hogy csak uncsizik.Egyre jobban nyílik a kis világ körülöttük, és mivel még nem tud mozogni ezért szükségük van ránk.Én ilyenkor kivettem, körbe vittem a lakásba, mutogattam neki a dolgokat.Imádta.Vagy csak egyszerűen pakoltam.Kiságyból ágyba, onnan hordozóba, aztán a baba kocsiba, vagy akárhogy, hogy mindig mást tudjon nézni.
Mikor 6 hónapos lett, és már el kezdett kúszogatni, ez szinte meg is szűnt, mert már oda gurult mindenhez, és nem volt már rám szüksége a helyváltoztatáshoz.Most 9 hónapos, és szabályosan rodeózik a lakásban, és csak akkor van sírás, ha álmos, éhes, vagy tele a pelus.Ja és ha borulás van.Most már tudom miért megy a sírás! :)
Kitartást.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!