Létezik olyan oldal ahol olyan hozzáértő bébiszittereket lehet házhoz hívni,1-2 napot nálunk töltenének és segítenének kiigazodni a babán?
Szia!
Ez már nekem is megfordult a fejemben, amikor a lányom 2 hónapos volt, most már lassan 3 és fél, de kissé jobb a helyzet. Még mindig sokat sír, de valószínűleg ő ilyen sírós fajta.
15 hetes kislány anyukája
sajnos nálunk nem erről van szó, aludni alszik szerencsére.. Akkor is ilyen nyűgös, ha épp most kelt fel, egyszerűen nem lehet egyedül hagyni, az a baja.
Lehet, hgoy ez a normális, nem tudom... de sokszor akkor is sír, ha odafekszem mellé, olyan mintha már mindent unna :)
15 hetes kiscsajszi anyukája vagyok megint.
Akkor a mi babáink egy kaptafára készültek. Az enyém is alszik 9-reggel6-ig, szopi, aztán 8-ig, napközben is, nincs azzal gond, a saját ágyában, ringatás, minden nélkül, viszont ha felvan, csak nyűglődik, mindenhol unatkozik, folyamatosan járkálni kell vele, vagy szórakoztatni, akkor teli szájjal mosolyog, különben sír. Csak a két véglet van, olyan nincs, hogy pár percet elvan nyugiban csendben. :((
szerintem mi már csomószor "beszélgettünk" itt hasonló témában, csak akkor még 12 hetes volt a babád :)
hát kitartás mindannyiunknak! nekünk ma egész jó napunk volt, azt csináltam, hogy folyamatosan mindig mellette ültem és vittem magammal a hordozójában, ha dolgom volt, így legalább volt egy délelőttöm, amíg nem sírt, mert már nem bírtam hallgatni... persze hosszútávra ez sem megoldás... meg mázlim volt, hogy most elég volt az hogy látott.
Ja meg még azt csinálom, hogy kukucs-ot játszom vele és így egyre több időre "tűnök el"... hát meglátjuk...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!