Nemtudok kiigazodni a clarks gyerekcipő méretezésben?
Az f átlagos vagy keskenyebb lábfejű babáknak készült (konkrétan ha a deichmannos cipőkbe belefér a lába, akkor az jó lesz).
A g szélesebb
A h még szélesebb lábfejű gyerekekre jó.
Nekünk h-s kell, gondolhatod, milyen könnyű beszerezni, alig van.. Ezért ha ráakadsz egy 7h-s fiúcipőre , akár be is linkelhetnéd, nagyon megköszönném ! :)
Jah, nem írtam oda, hogy e-bayről, mert ott olcsóbb szokott lenni.. Kicsit rossz dolog 10 ezer fölött cipőre kiadni, mikor pár hónapig hordja és amúgy sem élünk jó anyagi körülmények között. És akkor még egész szépen fejztem ki magam..
Kedves Kérdező, a te babádnak is széles a lábfeje, vagy csak tetszenek a Clarks cipők? :)
Hát nem olcsó mulatság a minőségi gyerekcipő... ezért most is akciósan vettem nyárra más márkát :)
Az én kislányomnak kifejezetten kicsike lába van, tetszenek a clarks cipők, szívesen kipróbálnánk ha elérhető lehetne... de amit eddig vaterán vagy teszveszen láttam nem fogott meg.
Van Londoban ismerösünk, lehet megkérem hogy segítsen
Hát Clarksot e-bayről :) Semmi más nem megy a lábára :(((
Ha látok 4-5-6 ezerért h szélességűt, akkor mindig megvesszük , akár nagyobb méretben is, tárazunk későbbre. Még kb. 3-4 hónapig jók a mostaniak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!