1 éves gyerekre milyen ruhaméretet kell venni? A tiétek mekkorát hord?
köszi!!
Te már rendeltél ilyet?
Igen, rendeltem, de csak hosszú ujjú body-kat. Épp ma jöttek meg. De ezelőtt is scamp cuccokat vásároltam, csak itt a bababoltban, drágábban, kb. kétszeres áron. Így most megtaláltam a webshopot és azon belül is a zsákbamacskát és mérhetetlenül büszke vagyok magamra :DDDDDDD
Csak most kapcsoltam, hogy miért is ne rendelhetnék már nyárra, ha kb. kiszámítható a méret? :)))))))
Arra gondoltam, hogy a zsákbamacskát már próbáltad? Milyen jött?
Nézem az oldalt, egyenlőre próbálom megfejteni, hogy mi lehet a csomagokban :)
Mi is nagyon szeretjük a scamp bodykat. Most végre lányom van, uh nagyon szemezek a fodros cuccokkal. :)
Nekem ilyen kacsásat küldtek, ha jól számolom az oldalon a 7., ha görgeted lefelé: Az ára amúgy 1334 Ft, de zsákbamacskában 600 Ft volt :)
Ujjatlant rendeltem a kisfiamnak, éjszakára a rugi alá. Csak mindet egyformában küldték, uh sztem fel kell tüntetni a megrendelésnél, ha nem szeretnél egyformákat.
Hát ez tök jó :) Azt hittem vmi csúnyát. Azt én is mintha olvastam volna, hogy írni kell, hogy nem egyforma legyen.
Akkor ezt figyelni fogom. Mindig van valami?
Most mondjuk fullon vagyunk ruhával, de olyan szépek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!