Kisbabások! Volt már, hogy elfelejtettétek az etetést?
Szerintem sem kell hőbörögni ezen a kérdésen. Nekem másfél éves a kisfiam, egy éves kora alatt volt, hogy egyszer talán kétszer elfelejtettük, hogy kajaidő van, és szerencsétlenem hiába ordított, ez az opció nem jutott eszünkbe, ez van. Ugyanígy az ember néha elfelejti kicserélni a pelenkáját, vagy nem veszi észre, ha bekakilt.
Előfordul, emberek vagyunk. Ez még nem azt jelenti, hogy éheztetem.
az hogy picit később evett, nem a világ vége. ne gyötörd magad!
olyan nálunk is volt, hogy este elvittük autósülést venni és minden rossz volt, sehogy sem érezte jól magát, nem értettük, mi baja. aztán ahogy hazaértünk, vacsorázott, máris elmúlt minden nyűg. kiderült hogy éhes volt, nekem meg eszembe sem jutott, mert indulás előtt kapott barackot, csak úgy látszik, az csak éhesebbé tette.
Jajj, nagyon köszönöm nektek! Akkor nem vagyok szörnyű anya? Azt hittem ilyen csak velem fordult elő. (titkon reménykedtem, hogy talán mégsem)
Az utolsó válaszon olyan jót nevettem!!:DD
Am. megjegyzem: ezen is túlvagyok már :)))
Hát akkor én is a sz@r anya táborba tartozom, bár mi eddig ezen nevettünk, mikor feljött a családban a sztori, de tökéletes anyu válaszát olvasva ma este hamut szórok a fejemre és hangosan hajtogatom, hogy: Mea culpa! Mea culpa!
Mi úgy jártunk, hogy sok bába között elveszett a gyerek. 4 hónapos volt a kisfiam, mikor nálunk volt anyukám, a tesóink és anyósomék. Mindenki a gyerek körül nyüzsgött, ő meg egyszer elkezdett nyűgösködni, gondoltuk, hogy megunta a sok embert. Egyszer csak ránéztem az órára, akkor láttam, hogy kb. fél órája elmúlt az az idő, amikor általában enni kér. Gyorsan megetettük, semmi baja nem lett. Mondom, néha eszünkbe jut, pl. anyósom mondta a múltkorába a gyereknek, mikor követelte a kaját, hogy szerencse, hogy már tudja mondani, hogy "hamm", így nem marad éhen. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!