Anyukák, mit dolgoztatok gyerek előtt? Gyeden, gyesen vagytok? Kort is írjatok.
Én egy önkormányzati cégénél voltam behajtó, a jogi ügyek tartoztak hozzám. Fizetési meghagyások, incasso, végrehajtás. Szerettem csinálni, voltak fejtörést és kihívást jelentő ügyek.
Ide megyek vissza, remélem ebbe a munkakörbe.
Bár rövid időn belül váltani akarok, mert előrelépési lehetőség nincs, és kevés a fizu.
24 éves vagyok, 21 hónapos lányommal vagyok gyeden.
Nem vették fel oviba, így csak jövő szeptembertől megyek vissza állományba.
Folyamatosan jár az agyam nekem is, hogy mit, hogy kéne csinálnom. Mivel a párom fotós vállalkozása kezd beindulni (kopp-kopp), így arra gondoltam, hogy bizonyítványt adó sminkes tanfolyamot elvégzek. Nagyon szeretek sminkeli, nemcsak magamat, szerintem van érzékem hozzá, és a fotózással is klappolna. Csakhát több 100ezer forint....Januártól gyesen leszek, és nem hiszem, hogy lesz rá keret. De majd meglátjuk, bízom a legjobbakat.
Nézz szét okj-s tanfolyamokon, egyéb képzéseken, amit lehet este is vagy hétvégén csinálni. Most nagyon menő a műkörmös/pedikűrös. Bár nem tudom, mi érdekel téged, a kreatív, pepecselős munka, vagy számítógép előtt szeretnél dolgozni, vagy emberekkel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!