Anyukák, mit dolgoztatok gyerek előtt? Gyeden, gyesen vagytok? Kort is írjatok.
Szintén a kereskedelembe dolgoztam, mint eladó.
Jelenleg gyeden vagyok a 20 hónapos lányommal én 28 éves vagyok.
A családgondozó mit csinál?
Tanítanék,kisiskolásokat,vagy nyelvet középsuliban(ha lett volna késztetés h beseggeljek egy nyelvet:S).Vagy védőnő.Ezek mind nappali oktatáson mennek,évekig.Így sajnos tényleg késő,2 gyerek mellett ez lehetetlen.
:D A családgondozó? Ne tudd meg. Én sem akarok ide visszamenni.
A családok szociális ügyeit rendezi, bármiben hozzá lehet fordulni a családoknak. Hátrányos helyzetben lévőknél, de bárkinek. Ahol mi lakunk ez azt jelenti, hogy a cigányok putrijaiba kell kijárni családlátogatásra és rendezni a számláikat, adni nekik segélycsomagokat, adományokat és minden apró marhasággal jönnek hozzád, hogy te majd mindent intézz el helyettük. De ha kiskorú lesz terhes, akkor is te mész ki beszélgetni vele, környezettanulmányt készíteni. Tehát a problémás családokkal foglalkozik és minden téren segít nekik.
Ez nagyon szép hivatás. Ha nem csakis és kizárólag a cigányok közt kéne lenni folyton. (Bár egyszer voltam egy olyan helyen, ahol annyira gyönyörűen laktak, hogy meglepődtem. De ez kevés :/)
34 éves konduktor vagyok, jelenleg gyesen.
Sosem késő,így igaz. Az anyukám 3(!) gyerek mellett végezte el a tanítóképzőt, a nővérem a 2 fia mellett szerezte a nyelvtanári másoddiplomáját.
Csak kitartás,és szervezés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!