Baj ha 7 hónapos kislányom este meg reggel még tápot kap, meg ha fáradt és nem akar rendesen enni a főziből v tejpépből akkor kipótolom tápszerrel?
Figyelt kérdés
Mert sokzsor már annyira fáradt h nincs türelme enni,de a tápszert megissza-ez nem olyan sűrűn fordul elő:)2009. ápr. 30. 10:49
1/5 anonim válasza:
egyáltalán nem baj! nekem a doki azt tanácsolta, hogy napi kétszer maradjon meg a tápszer 8 hós koráig. akkor ha nagyon nem kéri már, akkor elhagyhatjuk neki, illetve, ha jól fejlődik. mi hamarosan 8 hósak leszünk. reggel szigorúan tápszer, este általában tejpépet adok neki. mostanában nem eszik fényesen, mert bújik a foga, így éjszakais kel enni, ilyenkor tápszert kap. délelőtt egy kis gyümi, délben főzi, délután megint gyümi, este tejpép.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!akkor ok.....és az sem baj h néha ki kel pótolnom a főzijét tápszerrel?
Reggel este tápszer,tjzórai gyümi,ebéd főzi,uszira meg sinlac v tejpépet kap!Este is adnék tejpépet csak addigra anniyra fáradt h fürcsi és már evés közben alukál!Meg attól is tartok h mi van ha nem lesz elég neki a tejpép,tehát nem lakik jól és akkor éjjel is megébred!
2009. ápr. 30. 11:01
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem baj, mert több helyen is azt olvastam, hogy 1 éves koráig 500 ml körüli tápszert kell kapnia a babának, mert sok vitamint abból tud "beszerezni".
4/5 anonim válasza:
nem próbáltad este a tejpépet üvegből adni neki? én úgy szoktam, mert ha este tápszert kap, éjjel ébred. a tejpépet kicsit több vizzel csinálom, így az aventes cumisüvegen átfolyik simán, abból szoktam megitatni, mert sokszor mi is úgy járunk, hogy szinte elalszik már közben, így viszont megissza félálomban is a teljes adagot. Főzit én néha be is szoktam sűríteni tápszerrel, főleg mikor rosszabb evő volt. így próbáltam kicselezni. keveset evett, de azért táplálóbb volt neki, mint mondjuk egy sima krumplifőzelék.
5/5 A kérdező kommentje:
Ezer köszönet a válaszokért,és lehet h meg fogom próbálni cumiból adni neki a tejpépet,meglátjuk:)
2009. ápr. 30. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!