Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek arról a...

Mi a véleményetek arról a szülőről aki "lusta" főzni a babának, helyette vesz ezeket a bébiételeket? Az nem baj ha a hozzátápláláskor is csak ezeket adja?

Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 17:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
26%
Most komolyan, azért lepontozol mert szerinted nem fair? És még ráadásul igazad sincsen, ez nem fair-ség kérdése, amíg panelben laktunk addig is főztem a gyerekeimnek és nem az előre pacsmagoltat vettem. Egyébként lepontozni azt "kell" aki nem ad hasznos választ, én szerintem elég hasznos választ adtam a kérdésre. Főként ha elolvasnád a kérdést figyelmesen, a kérdező CSAK ezeket a gyári pancsolmányokat akarná adni hozzátápláláskor ami aztán baromi rossz több szempontból is. Szóval pontozgathatsz nyugodtan ahogy a kis kedved szottyan, nem fogok álmatlanul forgolódni. Remélem azért a kérdező a százalékok ellenére megfogadja amit írtam és nem áll be az üvegezők sorába.
2011. okt. 12. 17:48
 22/28 anonim ***** válasza:

17:48

Több pozitív visszajelzésre lenne szükséged szerintem...

2011. okt. 12. 18:45
 23/28 A kérdező kommentje:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:48

Teljesen egyetértek veled. Nekem még nincs babám, de szerintem és sem fogok neki ilyeneket adni. Szerintem borzasztó, hogy már bébi korunktól "műanyagot" eszünk. Ez sajnos nagyon jellemző a mai világra. Csak kíváncsi voltam, de úgy látom a többség nem főz a hozzátáplálás során.

2011. okt. 12. 19:09
 24/28 anonim ***** válasza:
Ezek nem műanyagok, teljesen ellenőrzött termékek. Ami Bio pedig, az 100%, hogy az, de amit otthon termel, hát voltak már csodák, milyen a föld, a víz állapota stb.
2011. okt. 12. 19:17
 25/28 A kérdező kommentje:
Voltak már bébiételek is, amitől Kínában babák haltak meg, és voltak (s lesznek is) amiket visszavonnak.
2011. okt. 12. 20:38
 26/28 anonim ***** válasza:
20%

Olyan naivak vagytok istenem... Ha elmondanám miket találtak már bevizsgáláskor egyes bébiételekben akkor a hajatok égnek állna! És itt nem a pozitív visszajelzésekről van szó, nem magamat akarom fényezni csak nem értem miért nem egyértelmű hogy a magunk által készített étel mindig jobb mint a boltban vett. Amikor szinte minden nap derül ki valamilyen eszméletlen disznóság élelmiszerekkel kapcsolatban akkor hogy hihetitek el hogy a bébiételekkel más a helyzet?

Örülök hogy a kérdező megértette amit írtam, ez a lényeg, a pontok már nem érdekelne. Az a helyzet hogy marhára kényelmes világban élünk, mindent csak készen kell levenni a polcról ami persze nem baj de az ételre igenis nagyon oda kell figyelni.

2011. okt. 12. 20:38
 27/28 anonim ***** válasza:

Hát akkor veregessétek vállon egymást a kérdezővel, ehhez a többiekre már nincs is szükség :).

Azért én kíváncsi lennék néhány konyhakert talajvizsgálatára meg a piacról, üzletekből vásárolt zöldség-gyümölcs elemzésére is. Lehetne azon vitatkozni, hogy ki a naiv(abb).

Viszont ezek fényében már azt is meg kell jegyeznem, hogy rosszul volt megfogalmazva maga a kérdés, mert így már tisztán látszik, hogy azt akarta hallani a kedves kérdező, hogy mennyire "szaranya" meg felelőtlen, stb, aki bébiételekhez nyúl. A tápszereket meg inkább ne is említsem, mert még tényleg háború lesz.

Keresek inkább valami más topicot, ráérek, ma már főztem a bébinek :).

2011. okt. 12. 22:11
 28/28 anonim ***** válasza:
28%
Akartam is javasolni hogy keress egy másikat... Nem tudom miért kell megint a paranoia, nem azt akartuk ebből kihozni hogy szar anyák vagytok csak hogy sokkal jobb az otthon főzött étel. Ennyi.
2011. okt. 12. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!