Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek az 1 év körüli babája még eszik hajnalban?

Figyelt kérdés
Ti csináltok ebből problémát?
2009. ápr. 30. 09:17
 1/4 anonim ***** válasza:

a mi kisfiunk 11 és fél hónapos eszik este21.30kor utána alszik csak el, és legközelebb ma pl.4.15-kor evett 270 ml tápszert és 8.40kor keltünk.

nincs ezzel baj. nem is értem valakinek miért baj ez.

2009. ápr. 30. 09:22
 2/4 anonim ***** válasza:

kislányom elmúlt egy éves, 8-kor tejpépet eszik és szopizik, éjjel általában 2-kor és 5-kor szopik, 8-kor reggelizik tejcit

van hogy éjjel pl csak 4-kor ébred, akkor már hétkor reggelizünk

kelni általában fél hétkor szokott

nekem ez nem gond, hisz evésekkor könnyen visszaalszik, viszont ha nem etetem meg, akkor énekelgethetek napkeltéig

2009. ápr. 30. 09:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, van. :-) Nekem 1 éves múlt a kisfiam, de hajnalban még ébred szopni. Annyiban egyszerű a helyzet, hogy mellette alszom, így gyakorlatilag "álometetésben" bonyolítjuk a dolgot. Ő is, én is belealszunk a szoptatásba. Egy darabig igenis csináltam belőle problémát, mert azt akartam, hogy éjjel már keljen föl enni. Viszont semmilyen kíméletes, de hatásos megoldást nem találtam, így már beletörődtem. 3 évesen már csak nem fog éjjel felkelni szopni...:-)
2009. ápr. 30. 12:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocs, utolsó vagyok. Szóval azt akartam, hogy éjjel NE keljen föl enni. (Kimaradt a ne szó.)
2009. ápr. 30. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!