Van itt olyan kismama aki a babája születése előtt volt bulémiás és/vagy anorexiás?
Bulimias vagy, vagy anorexias?
Nem mintha barmelyik "jobb" lenne. Nekem is allando onertekelesi zavaraim vannak, de en nem vagyok betege. Sajnalom, hogy nalad igy alakult. Szerintem itt az ideje, hogy keress egy orvost, a babadnak szuksege van rad, es a tejedre. Mindenkeppen enned kell, es nem eheztetni magadat! Kerlek, menj el dokihoz!!!!
tényleg muszáj lenne pszichológushoz menned vagy pszichiáterhez,gondolom nem kell az okokat részleteznem.
A táplálkozási zavarnak nagyon mély gyökerei vannak,gondolom nem csak az motivál a tettre,hogy kicsit felszedtél pár kilót (ha egyáltalán felszedtél). Kényeztesd kicsit magad, főzz inkább diabetikus kajákat,abból ehetsz rendesen,férjed is jóllakik!
A terhességi hormonok is biztos közre járnak abban,hogy újra előjött,és tényleg kérj szaksegítséget,mert ebből depresszió is lehet!
Szia!
Nekem egy közeli barátnőm szenvedett anorexiában a terhessége előtt. Az az érdedekes, hogy mostmár kilenc hónapos a kisfia és rengeteg teje van. De nagyon vékony, éppen hogy a határt súrolja, szerintem még mindig játszik ezzel a dologgal. A babát nem fogja hátrány érni, mert ő elveszi magának, ami kell, de ő sajnos rá mehet egészségileg. De mintha nem fogná fel! Nagyobb az elhízástól való félelme. Ő kapott már egy német klinikán is kezelést, akkor tényleg normális volt a súlya, de most ismét nagyon vékony, bár ő ezt nem érzékeli. Szerintem jó, hogy te erre ráéreztél és foglalkoztat a téma! Én csak egyet nem értek, hogy honnan jön belőle az a sok tej? A babád lehet, hogy a betegséged miatt nem anyatejes? Vagy nem volt tejed?
Szerintem azért is fontos, hogy kérj segítséget, mert ezeket a magatartásmintákat a baba is érzékeli és átveheti tőled!!!
Elso vagyok.
A ferjed nem tud segiteni? Vagy nem veszi eszre a problemat? Miert erzed magad kovernek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!