Szerintetek érdemes még 2éves gyereknek uj babakocsit venni?
Lecserélnénk a régit,egy kis könnyü esernyöbabakocsira,vagyis gondolkodunk rajta.
Megéri még ennyi idösen uj babakocsit venni neki?
Mi vettünk, mégpedig 6000-ért egy extra könnyű esernyőkocsit.
Ha szükség van rá, vegyétek meg szerintem! Majd jó lesz a tesónak vagy eladjátok amikor kinövi.
A súlyhatárra figyelj! A legtöbb csak 15 kilóig hazsnálható, 20-ig vegyetek.
Mi kb 1,5 évesig használtunk.
De Te tudod, mennyit ül benne. Ha csak nagyon ritkán, akkor vegyél egy esernyő kocsit, ilyen tili-tolit, az kb 2000 ft használtan (nekem is van egy, ha gondolod (; ).
Ha többet ül benne, akkor egy jobb fajtát- Én használt, de minőségi párti vagyok. Javasolnám a quinny zappot, mert nagyon könnyű irányítani, később ha lesz tesó, rá tudsz tenni egy hordozót is a vázra, és biztos, hogy el tudod adni majdnem annyiért, amennyiért megveszed. És nagyon picire csukható!!!
Viszont tárolója általában nincs, tehát ha sokat mentek játszira homokozó felszereléssel, kismotorral, akkor pl coletto aveo :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!