Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van még valaki úgy, hogy a...

Van még valaki úgy, hogy a babája nincs el a bébihordóban?

Figyelt kérdés
5 hós és csak akkor van benne, ha autózunk, vagy ha egyszer-egyszer kap vmi gyümit, máskor soha, de még így is utálja. nem is akartam szoktatni hozzá, mert mindig kijön valamennyi tejcsi is belőle mert nyomódik a gyomra ebben a helyzetben, de hát azért néha mennünk kell vele ide oda autóval is. Ötletek?
2009. ápr. 29. 19:05
 1/4 A kérdező kommentje:
ja és az is a baj hogy folyton fel akar ülni benne egyszerűen nem teszi le a fejét, már forog minden irányban és kúszik előre hátra
2009. ápr. 29. 19:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia.mi 4 hósak vagyunk, de nemszereti a babordozót.Itthon nemteszem bele,csak ha megyunk,de már feszeng benne,szerintem itt az ideje az autóülésre váltani,ahol nagyobb a hely,a tér és amozgásigény.Vannak szépen dönthető autóulések,mert ők meg nem ülnek,igy muszály.Mi ezt tesszük.
2009. ápr. 29. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is utálta,így nem is használtuk.
2009. ápr. 29. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia az én lányom is utálta.Mondjuk én abba raktam amikor evett azt a kis időt kibirta, de ha hosszabb utra megyünk kocsival fészkelődik és nem tetszik neki.Szerencsére most lesz 8 hónapos és veszünk normál autósülést a kocsiba.

Üdv:)

2009. ápr. 29. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!