Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem issza már meg a...

Miért nem issza már meg a tápszert 6 hónapos lányom?

Figyelt kérdés
2 hete beindult nála a fogzás, azóta ki is jött két fogacska, és azóta nem issza meg a tápszert, se kanállal, se pohárból, se cumisüvegből sehogy, és próbáltam másfajta tápszert is, azt sem. Mitől lehet ez, és már egyáltalán nem fog tápszert inni, akkor mitől fog fejlődni?
2009. ápr. 29. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:

én a főzelékbe és a gyümölcsbe tettem mindig tápszert, hogy legalább úgy hozzájusson

lehet, hogy pár nap vagy hét múlva újra megissza majd, az enyémnél sikerült elérni, hogy napi kb. 3 decit megissza

2009. ápr. 29. 18:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Már én is próbáltam gyümölcsbe belekavarni, de megérzi rajta a tápszert és inkább nem is eszi meg. Szerintetek estére mit adjak neki enni a tápszer helyett? Reggel és délután tejpépet kap, délben húsos főzeléket, közben gyümit is kétszer.
2009. ápr. 29. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk kb. 3 hete volt ez, hogy egyszerűen nem akarta a tápszert meginni, volt olyan nap, hogy egyáltalán nem ivott, és este sem volt hajlandó. Ő a tejpépet sem igazán ette meg. Esetleg azt próbálhatsz neki adni, hátha elfogadja. Aztán eltelt egy hét és újra itta. Ma megint nem nagyon kell neki. Én olyankor este adtam neki Hippes babakekszes tejbegrízt, azt elég jól megette, hogy valami tápláló is legyen. Viszont éhes volt, mert éjjel felébredt és csak olyankor megette a tápszert. Most Sinlacot adok neki tejpép helyett és tápszerrel keverem ki, hogy laktatóbb legyen.

Azt mondta a védőnő, hogy van olyan, hogy 6-7 hónapos korukra a gyerekek megunják a tápszert és azért nem akarják megenni.

2009. ápr. 30. 11:53
 4/4 anonim ***** válasza:
A második válaszoló vagyok, bocsi, látom, hogy a tejpépet eszi.
2009. ápr. 30. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!