Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babája is fél a botmixer...

Más babája is fél a botmixer hangjától és a porszívótól, s 1-2 dologtól?

Figyelt kérdés

5 hónapos múlt mikor kezdtük a hozzátáplálást, s már az első hetektől, mai napig fél a botmixer hangjától. Amint meghallja, lepittyeszti a száját, s elkezd ordítani, csak ha abba hagyom, akkor fejezi be. Így az amegoldás maradt, hogy bezárom a szoba ajtót, s úgy turmixolom az ételét.

Van valami megoldás, hogy ne féljen? Jobb lenne úgy készíteni az ételét, hogy ott legyen, mert mindig megvárom h jelezzen, hogy éhes, eddig nagyon ritka, hogy nem sikerül lekötnöm a figyelmét, míg kimegyek a konyhába s turmixolok.

Porszívó. 5,5- 6 hós volt, mikor először megijedt tőle, addig bírta a hangját. Orszívót kézit használok de mióta fél, az orszi-porszívóst elő se merem venni.

Takarítottam s akkor ijedt meg, de előtte meg nem volt gond takarítás közben.

Felnőttek társasága:

7,5 hónapos let, mikor elkezdett sírni, ha idegenek jöttek a babakocsihoz, persze nem mindenkinél. Pl. nagyszülőknél akiket ritkán látott, vagy ha egyszerre 15-en mentek a kocsihoz megnézni a párom rokonságából, aminek nem örültem, mivel aludt s felkeltették, s szegény, egyszerre 15 embert látott meg, akiket egyáltalán vagy legutóbb csak 4,5 hónaposan látott, holott anyukámékat gyakran látta s mégis fél óra kellett h megnyugodjon, kivéve a fiatalabb 10-25 év közöttiek társaságát kivéve, ők nálunk egyáltalán nem kezdett el sírni.

Amúgy mosolygós baba. Ha feloldódott ismét olyan volt mint régen, nevetett, gögicsélt.

Teljesen idegeneknél, ha sétálunk viszont nagyon mosolyog s néz. Sokat vagyunk úton. 2 hónaposan utazott először metrón, s 5 hónapos korától kezdett el félni a hangjától, most 8 hónapos, s ismét jól viseli.

2011. okt. 8. 22:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez volt, én úgy oldottam meg, hogy a hálóba vittem amíg mixeltem, aztán elkezdtem szoktatni, egyre közelebb hoztam a géphez, és rövid időkre bekapcsoltam, és közben vicces arcokat vágtam, meg én is csináltam a botmixer hangját. Megszokta, és utána már nagyokat kacagott tőle.

Nálunk egy új hajszárítótól is sírva fakadt, mert a régi tönkre ment, a másik meg erősebb volt, a hangja is nagyobb volt. De ugyanígy sírt a hajnyíró hangjától is. Ő is elég érzékeny gyerek.

2011. okt. 9. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!