Babám fél a turmix hangjától. Nincs valami tanácsotok, hogyan oldjam a félelmét? Vagy egyszer csak elmúlik magától?
Gondolom még alszik délelőtt is,nem?
Mi lenne, ha akkor csinálnád, míg alszik. Vagy behallatszik hozzá?
Szia!
Én eleinte úgy csináltam hogy az ölemben volt!Így ő is látta,hogy semmi baj,anyának sem fáj!2-3 hónap volt mire már észre sem veszi!Annyit mindig szólok neki előtte,hogy bzzzzz!
De ő is nagyon ordított!Mikor az ölemben volt,akkor is majd végig a szemébe néztem és vigyorogtam,meg hülyéskedtem vele közben!Vagy berregtem én is és hülye fejet vágtam!
Sok szerencsét!
szia, felsorolom, mi mindetől félt eddig a kislányom: epilátor, porszívó, turmix, gépi habverő, hajszárító, vonat, repülő, légkalapács....ezeket mind kinőtte. ha nem volt muszáj, akkor nem tettem ki ennek őt, ha meg muszáj volt, igyekeztem gyorsan letudni. a külső zajforrásoknál mindig elmondtam hogy nem bánt, elmegy, abbahagyja stb. (pl. a repülő ha jött, sokáig egyből jött fel az ölembe sírva az utcán. ma már ha meglát egyet, kacag és mutogatja nagy boldogan). :) vannak iylen érzékenyebb babák, de ők is kinövik idővel.
2 éves kislány anyukája
Köszönöm a válaszokat. Remélem, hamarosan vagy kinövi, vagy rájön, hogy nincs semmi baj, ha "zúgolódok" :)
Nekünk is az a gond, hogy kicsi a lakásunk, és szinte minden egybe van nyitva, tehát nem tudok sehová elbújni. Legfeljebb a fürdőszobába :)
Egyébként 7 hós a babucim
Köszike mindenkinek
Szia.
Én úgy csináltam hogy nézett, közben mondtam neki hogy brrrrrrümbrüüüüüüüüüüüm és nevettem.
Ma már élvezi, ha hajszárítok, ha turmixolok. Mindent:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!