Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapos körüli babátoknak...

11 hónapos körüli babátoknak a tápszer reggel és este étkezésnek számít vagy italnak? 12 hótól is tápszert adtok még?

Figyelt kérdés
Jól laknak tőle vagy kell enni is mellé? 1 éves kor felett Ti már tejjel váltjátok ki a reggel és esti meleg italt vagy továbbra is valami tápszer félét adtok majd?
2011. okt. 8. 21:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jövő héten lesz egy éves a lányom, és ő reggel, este még tápszert eszik, ő még eddig nem kapott tejet, de lassan tervezem! Nálunk úgy van, hogy 6 körül megébred, akkor eszik tápszert, majd vissza alszik! 8-9 körül kel, utána reggelizik normál reggelit! Este pedig úgy van, hogy 8-9 körül fürdetem, fürdetés előtt egy órával kb. kap tejberízspépet, vagy kenyeret, vagy valami más normál kaját, és fürcsi után elalváshoz pedig tápszert! Úgyhogy igazából nálunk kaja is, és ital is! Így szerintem a normál kaja, meg a tápi tesz ki egy normál étkezést, mert tápszerből nem valami sokat eszik! Kb. 130-160 ml-t, pedig az ennyi idős gyerekek úgy tudom, már 200 ml-t megisznak azért!
2011. okt. 21. 15:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Gondolom, az egyik hozzászóló úgyy gondolta, hogy olcsóbb a tápszer, mint a tej, hogy ha megvesz egy doboz tápit (a mienk pl. egy ezresbe kerül), az elég másfél-két hétig is! Tejet meg ha megveszi minden nap, vagy minden másnap, az azért jóval több! Úgyhogy igaza van, hogy olcsóbb! És biztos, hogy sokkal több a tápszerben a vitamin!
2011. okt. 21. 15:18
 13/14 A kérdező kommentje:

Nekünk is éppen változóban van, most kezd kevés lenni a tápszer. Korábban teljes értékű étkezés volt, most meg úgy van, hogy nem rögtön, de kicsivel később muszáj ennie. Pont most a napokban alakult úgy, hogy reggel (fél 7-kor) szopizik egy jelképeset, 10 percet, megissza a tápszert, majd rá egy fél óra múlva visszaalszik. És amikor újra felkel akkor reggelizik. Este pedig 6 körül vacsorázik, és fürdés után 7-kor pedig megissza a tápszert.

Amúgy én most úgy csinálom már, hogy a fele tápszer, a fel tej, de csak annyi porral, ami a vízhez kell. De azt tervezem, hogy reggelenként tápszert fog kapni, este meg sima tejet. Alapvetően szerintem sokkal olcsóbb a tej, mint az átlagos árú tápszert, de ha csak azért vesz tejet, hogy nap 2 decit kapjon a kicsi, és ezért meg kell venni az 1 liter, akkor tényleg a tej drágább. De csak így.

2011. okt. 21. 19:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Én írtam hogy a tej olcsóbb.

Na most az én kislányom még egyszer felkel hajnalban is enni.Úgyhogy nálunk este kb.2 dl,hajnalban 2dl és reggel 2dl.Én olcsóbban jövök ki a tejjel,meg 19 hónaposomnak már amúgy se adnék tápszert.

2011. okt. 21. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!