11 hónapos körüli babátoknak a tápszer reggel és este étkezésnek számít vagy italnak? 12 hótól is tápszert adtok még?
Nekünk is éppen változóban van, most kezd kevés lenni a tápszer. Korábban teljes értékű étkezés volt, most meg úgy van, hogy nem rögtön, de kicsivel később muszáj ennie. Pont most a napokban alakult úgy, hogy reggel (fél 7-kor) szopizik egy jelképeset, 10 percet, megissza a tápszert, majd rá egy fél óra múlva visszaalszik. És amikor újra felkel akkor reggelizik. Este pedig 6 körül vacsorázik, és fürdés után 7-kor pedig megissza a tápszert.
Amúgy én most úgy csinálom már, hogy a fele tápszer, a fel tej, de csak annyi porral, ami a vízhez kell. De azt tervezem, hogy reggelenként tápszert fog kapni, este meg sima tejet. Alapvetően szerintem sokkal olcsóbb a tej, mint az átlagos árú tápszert, de ha csak azért vesz tejet, hogy nap 2 decit kapjon a kicsi, és ezért meg kell venni az 1 liter, akkor tényleg a tej drágább. De csak így.
Én írtam hogy a tej olcsóbb.
Na most az én kislányom még egyszer felkel hajnalban is enni.Úgyhogy nálunk este kb.2 dl,hajnalban 2dl és reggel 2dl.Én olcsóbban jövök ki a tejjel,meg 19 hónaposomnak már amúgy se adnék tápszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!