Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért mondják mindig, hogy:...

Miért mondják mindig, hogy: "Milyen kicsi a babád! "?

Figyelt kérdés
Most 7 hetes a babám, 3500 grammal és 53 centivel született, most 5 kiló és 57 centi. Mióta megszületett folyton azt hallom, hogy jaj milyen pici, meg : mennyivel született? Jól eszik? Mennyi most? Meg a hátam mögött is arról beszélnek hogy milyen kicsi. Tényleg nem értem, hogy tényleg túl pici lenne, vagy csak azért mondják mert még csak 7 hetes? Nálatok nem volt ilyen?
2009. ápr. 29. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nem kicsi pont jó. nem lehet hogy azért mondják mert nekik már nagyobb a babájuk? igy az ő x hónaposához képest a te 7 hetesed tényleg kicsi:-))
2009. ápr. 29. 17:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Áh, dehogy kicsi, szerintem nem tudnak viszonyítani. Az én lányom 12 hetesen volt 5 kiló 60 deka, 58,5 centi. Szóval akkor még kisebb lenne??? De nem, pont jó mind a kettő...:)
2009. ápr. 29. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kicsi, pont jó, aki mást mond, toll a fülébe. Biztos nincs babájuk vagy valami.
2009. ápr. 29. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én lányom 3950 grammal és 56 cm-rel született, (3700-ra fogyott vissza) 7 hetesen (most vasárnap) pont 4700 gramm és 59 cm volt. Ha látják, annyit mondanak, hogy milyen pici, fiatal baba és max. utána kérdezik, meg, hogy hány mennyi idős.

Mivel nem szokták megkérdezni a paramétereit (kiló, cm), azért gondolom, hogy nem a súlyára gondolnak.

2009. ápr. 29. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kislányom 2890 grammal és 50 centivel született. Most 8 hetesen 4230 gramm és 55 centi. Nekünk a doktornéni mondta, hogy kicsi a súlya. :( Pedig pofis, combos kiscsaj! :)
2009. ápr. 29. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!