Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit mondjak, hogyha babámra...

Mit mondjak, hogyha babámra azt mondják " jajh de kicsi a babád"?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan reagáljam le,ha ezt mondják nekem, kicsit rosszul esik! Kisfiam: 14 hónapos és 9320 g és 75 cm :)
2011. szept. 9. 21:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

"Majd megnő!"

Nem kell az ilyen beszólásokkal foglalkozni, egyik füleden be, a másikon ki. Tudom, hogy mondani könnyű, mert én is ebben a cipőben járok, csak én olyan beszólásokat kapok, hogy "Úristen, milyen nagy baba!" Sokszor már élből rávágom, hogy "Lesz még nagyobb is, nem hiába tömöm!"

2011. szept. 9. 21:45
 2/23 anonim ***** válasza:

Majd megnő :) Ugyan már, az ilyen tapintatlan emberekkel nem ell foglalkozni!

Különben, attól, hogy most nem égi meszelő, még felnőtt korára lehet magas! Volt egy ovisom anno, ő volt 3 évesen a csoportban a legkisebb.. most már elmúlt 20éves és bizony majd 2 méter...

2011. szept. 9. 21:47
 3/23 anonim ***** válasza:
Tapintatlan tahók!Az én leánykám 9100 gr és 16 hónapos:) mond azt,hogy nem baj,fő hogy egészség legyen!Én is így vagyok vele!
2011. szept. 9. 21:51
 4/23 krisztivan ***** válasza:
100%
Direkt nem adok neki enni!.Erre szerintem nem tud mit mondani a döbbenettől.Én mindig igyekszem valami oltári nagy baromsággal zavarba hozni a másik felet ,így nem kell tovább magyarázkodni.
2011. szept. 9. 21:54
 5/23 A kérdező kommentje:
Ez jó! :DDDDDDD
2011. szept. 9. 21:55
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szólj vissza valami poénosat és majd ők fognak zavarba jönni! Annyit tudnak okoskodni az emberek! Ne aggódj engem is minden hülye megtalál és csak úgy osztják az észt! A minap pl. ki lettem oktatva arról hogy én milyen kegyetlen anya vagyok hogy kilövettem a kislányom fülét mire én közöltem ha még látna hogy a köldökébe pedig pirszing van! Köpni sem tudott az illető és eltűzött! Légy határozott az a lényeg! Üdv
2011. szept. 9. 22:07
 7/23 anonim ***** válasza:

jaaj ismerős...csak nekem mindenki azt mondja "te jó ég mekkora, azt hittem másfél éves..."

11 hónapos, 77cm és 10 kg.

Most mit csináljak?Csak azt nem veszik észre, hogy rám is felnéznek, mivel magas vagyok, apa is magas, akkor mit örökölhetett volna?

Én sem tudok mit kezdeni ezekkel a beszólásokkal...

2011. szept. 9. 22:08
 8/23 anonim ***** válasza:

én fiam magas, 21 hónaposan 3 évesnek nézik. 90cm és 13 kg.

ha beszélgetek egy anyukával a játszón és kiderül, hogy kb. egyidősek a gyerekeink akkor nekem is ki szokott csúszni a számból, hogy de pici :S nem tahóságból, egyszerűen csak a fiamhoz mérem, nem pedig valóban "kis véznénak" gondolnám, vagy bármi bántó. de igyekszem leszokni róla, meg szoktam is mondani, hogy tudom, hogy nem ő a pici hanem az enyém nagy :S pedig engem is zavar ha hüledeznek milyen nagy meg többet várnak el tőle a koránál :(

2011. szept. 9. 23:04
 9/23 anonim ***** válasza:

Az én fiamra meg mindenki azt hiszi, hogy 3-4 hónapos. Idegenek megkérdezik. Sokan arra tippelnek. Amúgy 7,5 hónapos, s nem is kicsi baba, inkább vékony.

6,5 kg és 72 cm.

2011. szept. 10. 01:19
 10/23 anonim ***** válasza:

Kedves Mindenki!

Egyik válaszhoz már megírtam, de én ilyenkor azt szoktam mondani, hogy a jóból keveset mérnek. Na erre csend...sokan csak néznek bután. :) Még csak 3 hónapos a lánykánk, 6100 gr és 60 centi, most már azzal támadnak, hogy úristen mekkora. Ilyenkor általában visszakérdezek "tudományos arccal" miért? mekkora? :))) Ha van valami jobb ötlet, erre mit mondjak szívesen venném, ha leírnátok. Átlendültünk a másik végletbe...pedig szerintem szimplán csak átlagos.

2011. szept. 10. 06:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!