Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit mondjak, hogyha babámra...

Mit mondjak, hogyha babámra azt mondják " jajh de kicsi a babád"?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan reagáljam le,ha ezt mondják nekem, kicsit rosszul esik! Kisfiam: 14 hónapos és 9320 g és 75 cm :)
2011. szept. 9. 21:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, a másik ilyen kérdés, amire szoktam érdekesen reagálni: Ugye kisfiú? Mondom persze ott a fülbevaló a fülébe (amúgy lányos arca is van), holnap meg viszem tetováltatni. Ez a piercingről jutott eszembe. :)))) Na ilyenkor is van ám döbbenet :D
2011. szept. 10. 06:32
 12/23 anonim ***** válasza:

Engem azzal szoktak betalálni, hogy a gyerek milyen nagy ( 8 hónaposan 8900g és 76cm) hozzám képest ( 160cm és 52 kiló). Biztos nagyon fájt a szülés. Az apja 190 cm, na vajon mitől lehet ilyen nagy? :D Amúgy teljesen normális méretekkel született ( 3600g és 54 cm) nem értem miért lett volna ez fájdalmasabb szülés mint másé.

Barátnőm babájára folyton azt mondják, hogy fú de kicsi. Az enyémre, hogy fú de nagy. Hallotta már valaki azt, hogy fú de normális méretű? (:

2011. szept. 10. 07:23
 13/23 anonim ***** válasza:

Kellemes perceket szereztetek nekem! :)

Én is a nagy babás anyukák körébe tartozom. Mi is sokszor megkapjuk, hogy jaaaaaaj, mekkora! 6 hónapos lesz, 9 kg, 70 cm. Nem értem, mit kellene tennem, lefaragnom belőle? :)

2011. szept. 10. 08:47
 14/23 anonim ***** válasza:
A hülye kérdések!Éppen azon gondolkodtam, hogy lehet csak azért kérdeznek hülyeségeket néhányan, hogy ne legyenek csendben, :) Tőlem például egyfolytában azt kérdezik mikor sétálunk, hogy kisfiú vagy kislány. Ami nem lenne furcsa kérdés, ha nem full rózsaszínű lenne a babakocsi és többnyire rózsaszínű ruhácskákat adok a lányomra, ráadásul szoknyát a nyáron. Ilyenkor teljesen ledöbbenek. És ezt nem egy ember kérdezte meg. Folyamatosan. A lányom nem fiús egyébként.
2011. szept. 10. 08:55
 15/23 anonim ***** válasza:

Az enyém még kisebb volt bár Ő lány. Az 1 éves státuszon 7840g volt és 72cm. A tiéd nem is lehet olyan kicsi! Nekem asszem 1 ember mondta vagy inkább kérdezte, hogy "Ő ilyen kicsike, nem?". Mondom..."de, kis ügyes." Ennyi. Engem nem érdekel. Miért, az jobb lenne ha nagy lenne? Szerintem inkább kicsi legyen mint nagy. :O

Amúgy nem olyan vészes már mert 2,5 éves és 87cm és 11,5 kg.

2011. szept. 10. 10:51
 16/23 anonim ***** válasza:

az én lányom most máfél éves 11 kg és 83 cm. Babauszáson ahova járunk nem lóg ki a sorból a hasonló koruak, hasonló méretűek.

Voltunk bölcsibe elöjegyzésbe vetetni. A vezető helyettes megjegyezte, milyen nagy, és milyen nagy lesz még mire jön! Kicsit kiakadtam. 1. semmi köze hozzá!2. mit szól be rögtön??? 3. A környezetünkben lévő babákhoz viszonyítva teljesen áltagos!

2011. szept. 10. 11:03
 17/23 anonim ***** válasza:

Nálam a férjem családja piszkált folyton ezzel, amikor a fiam kicsi volt.

Megjegyzem, 3700 gr-al és 52 cm-el született, az osztályon nagy babának számított, fél éves korára duplázott, a sógornőim mégis minden egyes találkozásnál elmondták, hogy kicsoda kis naposcsibe, milyen kis vékony. (utólag azt mondták, ezt azért mondták, mert a fiam nem volt az a klasszikus pufók, hurkás baba)

Egyszer elborult az agyam, mikor rákezdtek a naposcsibézésre, csípőből rávágtam, hogy "persze, hiszen direkt nem adunk neki enni" erre mindenki megsértődött, és én voltam a bunkó.

És persze utána sem hagyták abba.

Azóta a fiam másfél, kb 12 kg, és 83 cm, továbbra is egyáltalán nem kicsi gyerek, szóval azóta sem tudom, mi értelme volt a piszkálódásnak.

2011. szept. 10. 11:35
 18/23 anonim ***** válasza:

14 hónapos lányom 9300g 73cm(3630g született és 47cm)

tegnap csupa rózsaszínben volt és egy nő a tejboltban megkérdezte:"jajjjjjj,de szép!!!8-10 hónapos a kisfiú???"

:DDD

2011. szept. 10. 14:02
 19/23 anonim ***** válasza:
46%

Teljesen normális méretű, az én fiam is pont ekkora. Aki ilyen mond annak nincs kicsi gyereke, vagy óriás babája van. Én is láttam nem egyszer a játszón az enyémnél jóval nagyobb babát. Azok 2 évesnek néztek ki. Az egyik barátnőm a nagyobb babákat meg tenyeres talpasnak hívja. Neki is olyan vékonyka mint az enyém.

16 hós, 9,5 kg a fiam.

2011. szept. 10. 16:17
 20/23 anonim ***** válasza:

Nekem is rosszul esett régebben,ha hülye megjegyzéseket tettek a fiamra.13,5 hónapos 11,5 kg 81 cm,szóval nagy baba.ezen vannak kiakadva..ha kicsi lenne azon lennének.:)

már nem zavar büszke vagyok rá hogy ilyen szép nagy egészséges fiú.Azon tudok még kiakadni,hogy kérdezik még nem beszél?De... 2 nyelven is..

na meg de fura szőke ,kék szemű..ettől is frászt kapok.

2011. szept. 10. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!