Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit mondjak, hogyha babámra...

Mit mondjak, hogyha babámra azt mondják " jajh de kicsi a babád"?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan reagáljam le,ha ezt mondják nekem, kicsit rosszul esik! Kisfiam: 14 hónapos és 9320 g és 75 cm :)
2011. szept. 9. 21:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Az en kisfiam is magas 94 cm viszont vekonyka 12 kg.

En mindig azt kapom,hogy huuuuuu de sovaaaaany.

Ez van. ilyen alkat. En is ilyen voltam gyerekkent. A ferjem meg 192 cm de meg 80 kg sincs. Ezek utan mit varnak?

A legjobb sztorim nem reg volt mikor 2 eves statuszra vittem a fiam. Kulfoldon elunk (Kanada).

Odafele a buszon beszelgettem egy nenivel. Kiderult,hogy Romaniabol szarmazik. Aztan megkerdezte,hogy mennyi idos a kicsi? Mondom: ketto. Erre: Mi? 2 eves? Ilyen kicsi? (babakocsiba ult a fiam ,amugy)

Hazafele jovet egy kinai no mellett ultunk. Szinten megkerdezi,mennyi idos a gyerek. En mar szinte felve mondom,hogy 2 eves. Erre a no alig kap levegot. Mi???? Hat kb. 3, 3 es felnek neztem. Milyen nagy ez a gyerek!!!

Hat akkor mar nagyon rohogtem :))))

2011. szept. 11. 08:32
 22/23 anonim ***** válasza:
elozo vagyok 26 honapos a fiam :)
2011. szept. 11. 08:33
 23/23 A kérdező kommentje:
Az haggyám, a minap meg azt kaptam,hogy milyen szomorú mindig a babám! Erre azt mondtam én se vigyorgok mindig kicsit furcsa lenne! A párom is közbeszólt csak azoknak nevet akivel sokszor találkozik valószínű nem ismer meg téged!:DD nah az a lényeg hogy igen bosszantó tud lenni a meggondolatlan vélemény kinyilvánítások és igen sokszor megmukkanni se tudok mit szóljak ilyenkor! :))
2011. szept. 11. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!