6-7 hónapos babád mit tud, azon kívül, hogy kapaszkodva jár. Stb?
A lányom 1 hét múlva lesz 7 hónapos.Még nem ül és nem is mászik.De nagyon aktívan forog ide oda.Ha valamit meglát, és érdekli, addig addig mocorog, míg el nem éri.
Általában arra mosolyog, aki kedvesen fordul hozzá.Elkezdett sikítozni, örömét ezzel fejezi ki.Tárgyakat összever, élvezi, ha hallja ahogy csapódik.Zokniját leveszi.Cumisüveget egyedül fogja, de ha kevés van benne nem emeli eléggé.Szeret gyerekekkel együtt lenni, húzni a hajukat, tépni az orrukat....Általában a sima felületet is kaparja.
Kedves utolsó!
Fiam is egy hét múlva lesz 7 hónapos! :)
Le lehet pontozni nyugodtan!Az én kislányom,mászik,ül,feláll ha valamiben meg tud kapaszkodnh.Pá-pát int ha kérjük,tapsikol ha énekelünk neki,vagy mondjuk h tapsi tapsi,puszit ad,na csak olyan kis kezdetlegeset,nyitott száját odaérinti a szánkhoz ha monduk neki,h adjon
puszit.Nálunk a kúszás kimaradt.7 hónapos a kishercegnő. :)
11:31 - tökéletesen látod! Köszönöm!
12-én született a kisfiam :)
Azért csak sikerült áttérni a mozgásfejlődésre... :)
enyém 6,5 hónapos, sajnos semmit nem csinál, csak hasról hátra fordul. már elkezdtük a dévény-tornát, remélem, használ.
VISZONT: első babám 6 hónaposan mászott, és pont 7 hónaposan felállt a pihenőszékbe kapaszkodva.
jó nagy különbség.
Én lányom sem volt még 7 hónapos amikor felült.Mikor betöltötte a 7. hónapot pár napra rá fel is állt.Kb 1 hétig élvezte ezt az új tudományt és elindult felfedező körútra.Most 9 hónapos és már elengedi a bútorokat, és pár percig segítség nélkül is meg áll.
Valaki írta, hogy ilyen korán még nem szabad állni és ülni...de hát könyörgöm, nem lehet azt a gyereket lenyomni.Minden gyereknek más a fejlődési tempója.Csak ha nagyon későn sem csinál semmit a baba, akkor kell menni vele gyógytornára.(van ismerősöm sajnos akiknek kell)
De pl lányom még nem pá-pázik,küld puszit meg ilyenek, hiába próbálom tanítani neki..A ruhás szekrény kipakolása sokkal érdekesebb, mint ezek! :) Leülni sem tudok vele játszani, mert rám un és ott hagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!