Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6-7 hónapos babád mit tud,...

6-7 hónapos babád mit tud, azon kívül, hogy kapaszkodva jár. Stb?

Figyelt kérdés
Inkább az értelmi és szociális fejlődésre lennék kíváncsi.
2011. okt. 7. 18:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

A lányom 1 hét múlva lesz 7 hónapos.Még nem ül és nem is mászik.De nagyon aktívan forog ide oda.Ha valamit meglát, és érdekli, addig addig mocorog, míg el nem éri.

Általában arra mosolyog, aki kedvesen fordul hozzá.Elkezdett sikítozni, örömét ezzel fejezi ki.Tárgyakat összever, élvezi, ha hallja ahogy csapódik.Zokniját leveszi.Cumisüveget egyedül fogja, de ha kevés van benne nem emeli eléggé.Szeret gyerekekkel együtt lenni, húzni a hajukat, tépni az orrukat....Általában a sima felületet is kaparja.

2011. okt. 7. 22:14
 12/28 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Fiam is egy hét múlva lesz 7 hónapos! :)

2011. okt. 7. 22:20
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, hanyadikán? :) Fiacskám 15-én. De valami volt azon a héten, mert minden ismerősöm, aki a kilencedikben volt, megszült, és többen voltak.
2011. okt. 7. 22:40
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Le lehet pontozni nyugodtan!Az én kislányom,mászik,ül,feláll ha valamiben meg tud kapaszkodnh.Pá-pát int ha kérjük,tapsikol ha énekelünk neki,vagy mondjuk h tapsi tapsi,puszit ad,na csak olyan kis kezdetlegeset,nyitott száját odaérinti a szánkhoz ha monduk neki,h adjon

puszit.Nálunk a kúszás kimaradt.7 hónapos a kishercegnő. :)

2011. okt. 7. 23:23
 15/28 anonim ***** válasza:
74%
Igen is vannak babák, akik már 7 hónaposan kapaszkodva oldalazva járnak egyedül!!! Az én kisfiam már 5 és fél hónaposan hasra fordult és onnan nyomta fel magát ülésbe. Alig 6 hónaposan meg már fel is állt magától ágyba kapaszkodva. Segíteni valóban nem szabad neki, mert megerőltető a gerincének, de ha saját maga csinálja, azzal nem tudsz mit csinálni, mert ahogy lerakom ülésbe, már áll is fel újra. Az unoka tesóm is már 8 hónaposan totyogott. Vannak lustább babák, és aktívabbak.
2011. okt. 8. 11:26
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Azzal nincs is baj, hogy vannak "lustább" babák, de szerintem a kérdező átlagos babákra gondolt, és amiket itt leírtak, azok átlagos dolgok, azért lustáknak ne nevezzük már őket. Persze vannak átlag felettiek, csak gondolom a tömeges szuperbaba-inváziót kívánta megelőzni a kérdező. Mert valljuk be, ezen az oldalon van elég sok ilyen.
2011. okt. 8. 11:31
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Attol meg nem lesz egy baba szuper hogy koran felall, attol sem hogy koran beszel. Ezeket a dolgokat mind elkezdik elobb v utobb. De amikor a te picid kezdi el koran igenis szupernek erzed es buszke vagy ra, "dicsekszel" vele. Amikor a kislanyom eloszor nevetett majdnem elsirtam magam es mindenkinek elujsagoltam.
2011. okt. 8. 18:19
 18/28 A kérdező kommentje:

11:31 - tökéletesen látod! Köszönöm!

12-én született a kisfiam :)

Azért csak sikerült áttérni a mozgásfejlődésre... :)

2011. okt. 8. 23:47
 19/28 anonim ***** válasza:

enyém 6,5 hónapos, sajnos semmit nem csinál, csak hasról hátra fordul. már elkezdtük a dévény-tornát, remélem, használ.

VISZONT: első babám 6 hónaposan mászott, és pont 7 hónaposan felállt a pihenőszékbe kapaszkodva.

jó nagy különbség.

2011. okt. 22. 09:09
 20/28 anonim ***** válasza:

Én lányom sem volt még 7 hónapos amikor felült.Mikor betöltötte a 7. hónapot pár napra rá fel is állt.Kb 1 hétig élvezte ezt az új tudományt és elindult felfedező körútra.Most 9 hónapos és már elengedi a bútorokat, és pár percig segítség nélkül is meg áll.

Valaki írta, hogy ilyen korán még nem szabad állni és ülni...de hát könyörgöm, nem lehet azt a gyereket lenyomni.Minden gyereknek más a fejlődési tempója.Csak ha nagyon későn sem csinál semmit a baba, akkor kell menni vele gyógytornára.(van ismerősöm sajnos akiknek kell)

De pl lányom még nem pá-pázik,küld puszit meg ilyenek, hiába próbálom tanítani neki..A ruhás szekrény kipakolása sokkal érdekesebb, mint ezek! :) Leülni sem tudok vele játszani, mert rám un és ott hagy..

2011. okt. 22. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!