Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jatszoteret kertbe mikortol...

Jatszoteret kertbe mikortol erdemes venni?

Figyelt kérdés
A fa jatszoterre gondoltam, de azok nagyok es szerintem a hinta reszen kivul semmit nem lehet meg hasznalni, 8 honaposak vagyunk. Esetleg, addig erdemes ilyen muanyagot venni, amin van hinta meg pici csuzda vagy azt sem hasznalnank ki? Ilyesmi, csak arban meg keresek, ha van olcsobb: www.jatekfutar.hu/markak/smoby/sm-310463-micimacis_jatszoter_2011 . Vagy eheyett erdemes egybol a fa jatszoteret megvenni?
2011. okt. 7. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:

nekünk másfél éves volt amikor csináltunk

de homokozót használta csak azon a nyáron

2,5 volt utána nyáron,akkor már minden részét

ha most 8 hós,akkor jövő nyárra szerintem lehet

a milyet pénztárcafüggő

2011. okt. 7. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez is gyerekfüggő. Az én lányom másfél évesen kapott játszóteret. Egyből ügyesen felmászott a lépcsőn, lecsúszott a nagy csúszdán, felmászott a játszótér mászóka részén, persze ebben segítettem, tartottam alul a fenekét hogy le ne essen. De egy időben ezzel kapott egy mini csúszdát is (kb akkora a csúszda mint amit belinkeltél), ami elvileg 2 éves kortól használatos, de mire 2 éves lett, kicsi volt neki, pedig nem óriás kislány, sőt!

Szerintem jobban jársz, ha elsőre veszel neki egy szobahintát és egy mini szobacsúszdát, úgyis jön a tél, nem nagyon fogtok kint játszani. Ez nem akkora kiadás, és mire jön a tavasz, addigra már fogja tudni használni a nagy játszóteret is. Nagyon édesek ezek a mini játszóterek, de olyan hamar kinövik a gyerekek, hogy kár ennyi pénzt kiadni értük.

2011. okt. 7. 15:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor ilyet fogok venni szerintem bentre, úgyis jöna tél: [link] És jövő tavasszal befektetünk egy nagyobb játszótérbe. Szerintem sem érdemes, hogy csak ott álljon.
2011. okt. 7. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekunk ilyen van:

[link]

20 honapos a kisfiam es majusba vettuk akkor volt 15 honapos. A csuzdan meg tudom szamolni a ket kezemen hanyszor csuszott le. :( Amikor jonnek hozzank a babas barataink (hasonlo koruak a gyerekek) azok egybol letamadjak es imadjak. El nem lehet oket onnan hozni. A kisfiam inkabb madarat kerget, koveket pakol, kismotorozik. Felpakolj a koveket a csuzda tetejere majd ledobalja. Neha bemaszik a lyukba es behordja oda a jatekait majd kipakolja es ismet behordja. Ennyit jatszik vele. A maszkalas rajta nem erdekli es a csuzdazas sem. Homokozoja is van es hintaja a fan. A hinta sem erdekli egyaltalan, a homokozoval szokott jatszani. Talan a homokozo erte meg eddig a legjobban.

2011. okt. 7. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:
bocs az offért utolsó de hol és mennyiért vettétek ezt?
2011. okt. 7. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!