Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire gond az, ha egy 3...

Mennyire gond az, ha egy 3 hónapos babán rugik meg body-k vannak?

Figyelt kérdés

Akárki jön látogatóba, pólót és nadrágot hoz ajándékba. Amivel nem is lenne gond, ha én eltudnám azt képzelni a lányomon. Ráadásul mire felrakom rá a nadrágot és betűröm a pólót... kész rémálom, főleg, hogy utál öltözködni.

Nekem sokkal egyszerűbb és jobb, ha body-t és rugit rakok rá..

Különben sem tudom, mikortól kell különálló együtteseket ráadni..

2011. okt. 7. 11:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nálunk 8 hónapos koráig ez volt, most 14 hónapos és jellemzően body van rajta, plusz most már melegítőnadrág+fölső. Nyáron is inkább ujjatlan vagy spagettipántos body-t adtam rá, nem pólót. Szerintem ilyen korban (főleg, hogy izegnek-mozognak, aztán meg állandóan a földön vannak) sokkal praktikusabb a body (és a rugi).
2011. okt. 7. 13:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Abba öltöztesd, amiben látod, hogy jól érzi magát. Amit meg ajándékba kapott, egyszer ráadod, aztán lefotózod, elküldöd annak, akitől kapta. Ha meg nem adod rá egyszer sem, akkor sincs semmi gond. Jó lesz majd a kistesónak, ha majd érkezik.
2011. okt. 7. 13:03
 13/16 anonim ***** válasza:
66%
3 hónapos a lányom és kb 1 hete kezdtem el rendes ruhákba öltöztetni, mert rájöttem, hogy kinövi, ha nem adom rá. És megmondom őszintén, nekem így sokkal jobban tetszik. Olyan kis csini :) Itton is így öltöztetem, mert rengeteg ilyen ruhánk van. Alulra természetesen bodyt adok, de rá jöhet a pulcsi meg a naci vagy szoknya. Nem vettem észre, hogy őt zavarná.
2011. okt. 7. 13:32
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

Annyira sok vagány és jó minőségű, kényelmes, babáknak való naci, póló együttes van! Én pl. csak ilyenbe öltöztetem születése óta a fiam és imádom, amikor séta során a középiskolás csajok felvirnyognak :D, hogy "De vagáááááááány, nézd mááár!:) És csapatostul jönnek megcsodálni "De cuki, de édi, de vagány....stb...." :D

És idősebbek is megdicsérik mindig, hogy milyen szépen van felöltözve, az ő idejükben még nem volt ilyen.

De ahogy érzed, ahogy nektek jó. Mindenki más. Mondjuk én sosem tűröm be neki a pólót, szerintem az elég hülyén néz ki, legyen helyes, vagány. (Én mindig aláadok egy body-t,így védve van a dereka)

2011. okt. 7. 13:46
 15/16 A kérdező kommentje:

Nekem egyszerűbb body-t vagy rugit adnom rá, mivel a lányom rettentően refluxos. Így örülök, ha egy csepp étel benne marad.

Próbáltam a nadrágokat, harisnyákat, de úgy szorította a hasát, hogy sírt eszeveszettül ... :(

Ami pedig jó lett volna derékban, attól meg a lábát nem tudta mozgatni, mert nemvolt neki kényelmes..

2011. okt. 7. 13:48
 16/16 anonim ***** válasza:
A mai napig body-t használunk, egy éves a babám. Erre adok nadrágot, pulcsit. Body nélkül el sem tudnám képzelni, mert mindig kilógna a dereka.
2011. okt. 8. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!