Mennyire gond az, ha egy 3 hónapos babán rugik meg body-k vannak?
Akárki jön látogatóba, pólót és nadrágot hoz ajándékba. Amivel nem is lenne gond, ha én eltudnám azt képzelni a lányomon. Ráadásul mire felrakom rá a nadrágot és betűröm a pólót... kész rémálom, főleg, hogy utál öltözködni.
Nekem sokkal egyszerűbb és jobb, ha body-t és rugit rakok rá..
Különben sem tudom, mikortól kell különálló együtteseket ráadni..
Szia!
Annyira sok vagány és jó minőségű, kényelmes, babáknak való naci, póló együttes van! Én pl. csak ilyenbe öltöztetem születése óta a fiam és imádom, amikor séta során a középiskolás csajok felvirnyognak :D, hogy "De vagáááááááány, nézd mááár!:) És csapatostul jönnek megcsodálni "De cuki, de édi, de vagány....stb...." :D
És idősebbek is megdicsérik mindig, hogy milyen szépen van felöltözve, az ő idejükben még nem volt ilyen.
De ahogy érzed, ahogy nektek jó. Mindenki más. Mondjuk én sosem tűröm be neki a pólót, szerintem az elég hülyén néz ki, legyen helyes, vagány. (Én mindig aláadok egy body-t,így védve van a dereka)
Nekem egyszerűbb body-t vagy rugit adnom rá, mivel a lányom rettentően refluxos. Így örülök, ha egy csepp étel benne marad.
Próbáltam a nadrágokat, harisnyákat, de úgy szorította a hasát, hogy sírt eszeveszettül ... :(
Ami pedig jó lett volna derékban, attól meg a lábát nem tudta mozgatni, mert nemvolt neki kényelmes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!